20 κομμάτια έχει έτοιμα για το νέο album του ο Slash

07/10/2011 @ 10:33
O μπασίστας του Slash, Todd Kerns, έγραψε στο επίσημο blog του σχετικά με τη δουλειά του με τον διάσημο κιθαρίστα. Ο Kerns δήλωσε πως αυτός, ο Slash, ο drummer Brent Fitz, o κιθαρίστας Bobby Schneck και φυσικά ο Myles Kennedy στα φωνητικά ετοιμάζονται να μπουν στο studio.

«Όταν μου ζητήθηκε να συνοδεύσω τον Slash στην πρώτη του solo περιοδεία, δεν ήμουν σίγουρος αν θα διαρκέσει ένα μήνα ή μερικά Σαββατοκύριακα μόνο. Τώρα, ενάμιση χρόνο μετά, ετοιμαζόμαστε να ηχογραφήσουμε ένα νέο CD ως συγκρότημα. Δε θα το φανταζόμουν ποτέ».

«Δουλεύαμε πάνω σε κάποια riff εδώ και καιρό, τώρα έχουν ήδη αναπτυχθεί σε 20 τραγούδια και συνεχίζουμε. Έχουμε αφοσιωθεί όλοι στις συνθέσεις, έχουμε συναντηθεί πολλές φορές για να αναπτύξουμε τις ιδέες και τώρα βρισκόμαστε στη μέση μίας πρόβας που θα διαρκέσει δύο εβδομάδες. Θα μπούμε στο studio μαζί με τον Eric Valentine (παραγωγός) σε μερικές μέρες ώστε να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε τα πρώτα τραγούδια. Λογικά θα έχουμε τελειώσει το άλμπουμ μέχρι το τέλος του χρόνου».

Το νέο άλμπουμ του Slash αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2012.
  • SHARE
  • TWEET