Rethymno Rocks!: Rotting Christ, Rage, Doomocracy, Scarflood

Ρέθυμνο @ Φορτέτζα

Rethymno Rocks!: Rotting Christ, Rage, Doomocracy, Scarflood Ρέθυμνο @ Φορτέτζα
Συγκροτήματα Rethymno Rocks!: Rotting Christ, Rage, Doomocracy, Scarflood
Ημερομηνία
Πόλη Ρέθυμνο
Χώρος Φορτέτζα
Διεύθυνση Λόφος του Ιμπραήμ Χαν
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 27,50 e
Ώρα έναρξης 19:00
Σημεία προπώλησης 123tickets.gr,
Διοργανωτής

Rethymno Rocks! Οpen Air Festival #3 και πάλι στο Κάστρο της Φορτέτζας, στο Ρέθυμνο της Κρήτης! 

Ακόμα πιο δυνατό, ακόμα πιο ανανεωμένο με μεγάλα ονόματα από την παγκόσμια Metal σκηνή και αποκλειστικότητες που θα μείνουν αξέχαστες!  Ως θεσμός πλέον το Rethymno Rocks!, σας περιμένει και αυτό το καλοκαίρι στο πανέμορφο Ρέθυμνο για να συνδιάσετε διακοπές και αγαπημένες μουσικές, σε ένα άρτια οργανωμένο φεστιβάλ εντός του θρυλικού Κάστρου της Φορτέτζας!

Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου: ROTTING CHRIST + RAGE + DOOMOCRACY + SCARFLOOD


ROTTING CHRIST: 2013-2023: Οι τεράστιοι Rotting Christ επιστρέφουν στο Ρέθυμνο μετά από 10 χρόνια και για πρώτη φορά σε open air festival στην πόλη μας! Το θρυλικό σχήμα θα πραγματοποιήσει ένα και μοναδικό live το επόμενο καλοκαίρι στο νησί της Κρήτης, αποκλειστικά στο Rethymno Rocks! #3 και καλό θα είναι να μη λείψει ΚΑΝΕΙΣ γιατί αναμένεται να γραφτεί ιστορία..! Time Stands Still at Fortezza Castle Hill... Non Serviam!

RAGE: To Rethymno Rocks! Festival υποδέχεται περήφανα τους Γερμανούς θρύλους του Speed Metal Rage στην παρθενική τους εμφάνιση στο νησί μας! Οι Rage είχαν και πάντα έχουν ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα μας... Σαν φόρο τιμής στο ένδοξο παρελθόν τους, ο άρχοντας Peavy και η παρέα του θα μας παρουσιάσουν ένα special old school 30-year επετειακό set με ύμνους από τα δυο πιο σημαντικά albums της καριέρας τους: "The Missing Link" και "Trapped"! Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία! The Firestorm is upon us!

DOOMOCRACY: Mε ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τους Ηρακλειώτες Doomocracy στο Rethymno Rocks! Open Air Festival #3! Οι Doomocracy δημιουργήθηκαν το 2011 στην Κρήτη και άφησαν άμεσως πολύ θετικές εντυπώσεις με το ντεμπούτο τους "The End is Written". Τρία χρόνια αργότερα επέστρεψαν με το δεύτερο άλμπουμ "Visions & Creatures of Imagination", ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα. Το τρομερό νέο άλμπουμ τους "Unorthodox" έχει κάνει πολύ μεγάλη αίσθηση παγκοσμίως και τους έχει κατατάξει σε σημαντική θέση στη λίστα των πιο αξιόλογων Doom Metal σχημάτων των ημερών μας! Ας τους υποδεχτούμε λοιπόν όπως τους αξίζει, στην παρθενική τους εμφάνιση στο Ρέθυμνο!

SCARFLOOD: Η νεοσύστατη και οργισμένη Heavy Rock / Alternative Metal τετράδα των Scarflood (με τον vocalist των Obzerv / 1000Dead στη σύνθεσή της), θα πάρει πρώτη τη σκυτάλη για το Σάββατο 02 Σεπτέμβρη. Οι Scarflood θα μας παρουσιάσουν κομμάτια από το επερχόμενό τους full length, συμπεριλαμβανομένου και του ολοκαίνουριου φοβερού single "The Wrongdoer".

Τα online εισιτήρια ανταλλάσσονται με hard copy εισιτήρια στην είσοδο.

  • SHARE
  • TWEET