Crowbar, Beyond Perception

Αθήνα @ AN Club

Crowbar, Beyond Perception Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Crowbar, Beyond Perception
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 27 e / 30 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Rhythm Records, Oldschool, Full Moon
Διοργανωτής Hardtimes Athens

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΙΟΥ
CROWBAR
LIVE AT AN CLUB!

Οι πρωτοπόροι του sludge metal απο την Νέας Ορλεάνη, οι καταιγιστικοί CROWBAR φέρνουν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τον αργό και καταστροφικό ήχο τους, συνδυασμένο με σκληροπυρηνική πανκ επιθετικότητα.

Special guest: BEYOND PERCEPTION

Be there for a unique experience!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.
Τιμή εισιτηρίου: 27e (προπώληση), 30e (ταμείο).

Προπώληση εισιτήριων:

- Rhythm Records, Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια
- Oldschool, Σολωμού 13, Εξάρχεια
- Full Moon, Θεμιστοκλέους 42, Εξάρχεια
- Full Moon, Noρμανού 7, Μοναστηράκι


Η Νέα Ορλεάνη είναι σημείο “ζύμωσης” πρωτοπόρων κοινωνικών αντιλήψεων (Civil Rights Movement), μοναδικών γεύσεων που συνθέτουν την creole cuisine, γενέτειρα ξεχωριστών διαλέκτων και ποικιλομορφία στην μουσική (εκεί όπου η jazz συναντά την κουβανική μουσική μαζί με τους ρυθμούς απο την Σικελία, το rhythm &blues και το rock n’ roll).

Ένα περιβάλλον που από μόνο του συνιστά γενέτειρα ιδεών και βοήθησε στην δημιουργία και εξέλιξη ενός συγκροτήματος όπως οι Crowbar.
Το 1988 ο Kirk Windstein σχηματίζει μια νεοσύστατη hardcore punk μπάντα, τους Shellshock. Έπειτα από πολλές αλλαγές στα μέλη της, το 1990, και κάτω από την επιρροή των Celtic Frost, η μπάντα μετονομάζεται σε CROWBAR και αρχίζουν να συνθέτουν μουσική με βάση τα βιώματα που είχαν στον σκληρό ήχο.
Ξεκινούν έτσι το μακρύ μουσικό τους ταξίδι.

 Στη νέα ηχητική μορφή αναμειγνύουν slow low key Doom metal ήχους με τη δύναμη και την ενέργεια του hardcore punk και ηγούνται έτσι, ενός νέου μουσικού ιδιώματος ονόματι Sludge metal, το οποίο επρόκειτο να ακολουθήσουν κι άλλες μπάντες από τη γαλλόφωνη πολιτεία της Λουιζιάνα όπως Eyehategod, Soilent Green, Acid Bath, Down.

Οι CROWBAR στα 33 χρόνια μουσικής τους διαδρομής, έχουν ηχογραφήσει 12 full-length albums. Έχουν συμμετάσχει στα μεγαλύτερα metal festivals όπως Desertfest, Millwaukee Metal Fest, With Full Force, Inferno Metal, Brutal Assault, Hellfest, και έχουν κάνει περιοδείες με μπάντες όπως οι Overkill, Hatebreed, Killswitch Engage, Sepultura, Sacred Reich, The Acacia Strain, The Casualties και πολλές άλλες.

Οι CROWBAR θα επισκεφθούν την Αθήνα για πρώτη φορά, στα πλαίσια της περιοδείας τους “Zero & Below European Tour”, το Σαββατο 13 Μαΐου στη σκηνή του AN club, Σολωμού 13-15, Εξάρχεια.

  • SHARE
  • TWEET