Unverkalt, Their Methlab, Bipolar Architecture

Αθήνα @ Temple Athens

Unverkalt, Their Methlab, Bipolar Architecture Αθήνα @ Temple Athens
Συγκροτήματα Unverkalt, Their Methlab, Bipolar Architecture
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Temple Athens
Διεύθυνση Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 19:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's
Διοργανωτής

UNVERKALT "L' Origine Du Monde" Release Show.

Στις 17 Σεπτεμβρίου και για πρώτη φορά, οι Unverkalt παρουσιάζουν ζωντανά στο Temple το "L'Origine Du Monde", το ντεμπούτο άλμπουμ τους που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020 σε συνεργασία με τη Vinylstore, αποσπώντας κορυφαίες κριτικές από το κοινό, και τον παγκόσμιο μουσικό τύπο.

H μουσική των Unverkalt χαρακτηρίζεται απο post-metal, avant-garde και alternative επιρροές. Το "L'Origine du Monde" είναι ένας λυτρωτικός και αφυπνιστικός δίσκος που προσμειγνύει τον post-metal ήχο με ένα μείγμα πολλών διαφορετικών επιρροών απο την alternative - experimental σκηνή.

Οι Unverkalt ξεκινούν ενεργά την συναυλιακή τους δράση σε Ελλάδα και εξωτερικό ξεκινώντας από την Γερμανία, γεμάτοι ενθουσιασμό για την παρουσίαση του πρώτου επίσημου δίσκου τους που κυκλοφόρησε εν μέσω πανδημίας και δύσκολων συνθηκών, έχοντας ήδη ολοκληρώσει και τον νεο τους δίσκο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Μέσα από το τουρ θα παρουσιάσουν την πρώτη τους δουλειά "L' Origine Du Monde" και όλα αυτά προσμένοντας  τον  δεύτερο επίσημο δίσκο κατά σειρά, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023 με νέα εταιρία.

Μαζί τους την σκηνή θα μοιραστούν με τους THEIR METHLAB και τους BIPOLAR ARCHITECTURE που μαζί ξεκίνησαν το τουρ στην Γερμανία.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, Temple Athens (Ίακχου 17, Athens, Greece)

Τιμή εισιτηρίου : 10€

VIVA TICKETS

FACEBOOK EVENT

Πριν και κατά τη διάρκεια του gig θα πραγματοποιηθεί έκθεση απο digital art painters και ζωγράφους. H έκθεση θα παρει μερος στον επάνω όροφο του Temple που θα μπορεί ο καθένας να θαυμάσει αλλά και να αγοράσει σε φυσική μορφή έργα απο Έλληνες καλλιτέχνες. Οι καλλιτέχνες που θα παρουσιάσουν και θα εκθέσουν τη δουλειά τους είναι ο Chris Vasileiadis, Giannis Nakos, Rafa Strevlou, Labros Kordolemis.

  • SHARE
  • TWEET