Naxatras, Deaf Radio

Αθήνα @ Fuzz Club

Naxatras, Deaf Radio Αθήνα @ Fuzz Club
Συγκροτήματα Naxatras, Deaf Radio
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Fuzz Club
Διεύθυνση Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Πειραιώς και Χαμοστέρνας
Τηλέφωνο 210-3450817
Τιμή εισιτηρίου 11,13 / 15 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's
Διοργανωτής

Naxatras w/ Deaf Radio Live at Fuzz Live Music Club

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΣΤΙΣ 9 Μ.Μ.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 11€ (περιορισμένη προπώληση), 13€ (προπώληση) και 15€ (ταμείο).
▶️ Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.
▶️ Ηλεκτρονική προπώληση: Viva.gr

Έχοντας εξερευνήσει τα όρια του ψυχεδελικού rock, των heavy riffs και των αφαιρετικών ηχοτοπίων για μία δεκαετία, με εφαλτήριο την Βόρεια Ελλάδα, οι Naxatras συνεχίζουν να χαράσσουν μία συναρπαστική μουσική πορεία, γεμάτη αστρικές μελωδίες και σφιχτοδεμένα grooves, αυξάνοντας διαρκώς το fanbase τους σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το τέταρτο σε σειρά full length album τους (έκτη συνολικά κυκλοφορία), με τίτλο "IV" παρουσιάζει το σχήμα για πρώτη φορά ως κουαρτέτο, με τον Παντελή Κάργα και την πολυδιάστατη performance του στα keyboards, να προσφέρουν ακόμη περισσότερη ατμόσφαιρα και πειραματική διάθεση στην ήδη επιτυχημένη jamming προσέγγιση του group στην ψυχεδελική μουσική. Εστιασμένο στο songwriting, στη μουσικότητα και τη σύνθεση, με εμφανείς τις επιρροές από ονόματα - σταθμούς του προοδευτικού rock των 70's και με πολυεπίπεδες ενορχηστρώσεις ειδικής δυναμικής, το "IV" βρίσκει τους Naxatras στην καλύτερη μέχρι σήμερα φάση τους, με την εξελικτική τους διάθεση να έχει πλέον περάσει σε πρώτο πλάνο.

Δυναμικοί επί σκηνής, πιστοί στις δισκογραφικές εκτελέσεις, με διάχυτη όμως μία πολύ ιδιαίτερη, μεθυστική jamming διάθεση που σπάνια συναντάς, οι Naxatras απολαμβάνουν της φήμης ενός καθηλωτικού συναυλιακού act, γεγονός που επισφραγίζεται από sold out shows ανά την Ευρώπη, με εκείνα Αθήνας και Θεσσαλονίκης να έχουν πάντα μία περίοπτη θέση στην καρδιά τόσο των ιδίων, όσο και του κοινού των δύο μεγάλων ελληνικών πόλεων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι το 2018 κυκλοφόρησαν το "Live Rituals at Gagarin 205" σε συνεργασία με το ελληνικό περιοδικό Metal Hammer, αποθανατίζοντας στο μέγιστο δυνατό βαθμό την ατμόσφαιρα μίας ζωντανής τους εμφάνισης, για πρώτη φορά σε ενσώματο ηχητικό μέσον.

Μετά από μακρύ διάστημα συναυλιακής σιωπής, με ευχάριστες παρενθέσεις τις συναυλίες καθήμενων σε Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και Μονή Λαζαριστών, οι Naxatras βγαίνουν και πάλι στους Ευρωπαϊκούς δρόμους στα τέλη Μαρτίου 2022, για μία ηχηρή επιστροφή στις συναυλίες "παλαιού τύπου", σαν εκείνες στις οποίες τους αγαπήσαμε, χορέψαμε και ταξιδέψαμε μαζί τους. Ο δρόμος τους, οδηγεί με σίγουρα βήματα, την Παρασκευή 13 Μαϊου στο Fuzz Live Music Club της Αθήνας και την Παρασκευή 20 Μαϊου στον Πολυχώρο WE στην Θεσσαλονίκη, για να μας θυμίσουν όλα όσα μας έλειψαν σε αυτούς: Ψυχεδελικά trips, heavy 70's vibes, μελωδίες που υπνωτίζουν το σώμα, αλλά αφυπνίζουν τη συνείδηση και μία γεύση από την φουτουριστική επική μουσική περιπέτεια του "IV" που ως τότε θα έχει σίγουρα παρασύρει στη δίνη του τα ηχοσυστήματά μας.

Την συναυλία της Αθήνας θα ανοίξουν οι Deaf Radio, το πολυσυζητημένο Αθηναϊκό κουαρτέτο, που τα τελευταία χρόνια μας εκπλήσσει όλο και πιο ευχάριστα με τα milestones και την μουσική του εξέλιξη. Στο πιο πρόσφατο ηχητικό δείγμα τους που δόθηκε στην δημοσιότητα, το εξαιρετικό single “Model Society”, οι Deaf Radio παρουσιάζονται ανανεωμένοι, σε σχέση με τα δύο full length albums που έχουν προηγηθεί, με μία κατά πολύ πειραματικότερη διάθεση, που έχει ναι μεν και πάλι την βάση της στην ποιοτική τραγουδοποιεία, αλλά αυτή την φορά “κλείνει το μάτι” εντονότερα στα ηλεκτρονικά ηχοχρώματα, με τα οποία ούτως ή άλλως το σχήμα φλερτάρει εδώ και χρόνια. Συναρπαστικοί επί σκηνής, και αγαπητοί στο underground heavy rock όσο και το πιο εναλλακτικό κοινό, οι Deaf Radio έχουν καταφέρει να σημειώνουν υψηλούς αριθμούς στα ψηφιακά τους streams, όσο και στις δια ζώσης συναυλιακές εμφανίσεις τους, γεγονός που για πολλούς, τους καθιστά το “next big thing” της σκηνής. Περιμένοντας το επόμενο μεγάλο τους βήμα, ετοιμαζόμαστε να τους απολαύσουμε στο πλευρό των Naxatras, σε ένα line-up που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης ως προς την ποιότητά του.

  • SHARE
  • TWEET