Xmas Metal Spirit Vol.1: The Silent Wedding, Fortress Under Siege, Selefice

Αθήνα @ Holy Wood Stage

Xmas Metal Spirit Vol.1: The Silent Wedding, Fortress Under Siege, Selefice Αθήνα @ Holy Wood Stage
Συγκροτήματα Xmas Metal Spirit Vol.1: The Silent Wedding, Fortress Under Siege, Selefice
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Holy Wood Stage
Διεύθυνση Λ. Βουλιαγμένης 289, Αγ. Δημήτριος
Τηλέφωνο 210-9700418
Τιμή εισιτηρίου 12 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Underground Music Studios, Sirens Records
Διοργανωτής Angels PR, Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας

Angels PR present *XMAS METAL SPIRIT vol.1 – Σάββατο 24 Δεκεμβρίου @HolyWood Stage*
Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022
HOLYWOOD STAGE
Doors open 21:00


Προπώληση εισιτηρίων
1. UNDERGROUND MUSIC STUDIOS
Εθνάρχου Μακαρίου 17 – Περιστέρι, τηλ 210 5718298 6937 770138
2. SIRENS RECORDS
Νικηταρά 14 – 10678 , Ομόνοια Αθήνα, τηλ 210 3822304
Είσοδος Συναυλίας: 12€
Facebook event:
https://www.facebook.com/angelsprmusicpromotion


Η Angels PR με χαρά και περηφάνια παρουσιάζει το πρώτο Xmas Metal Spirit, την απόλυτη μεταλλική Χριστουγεννιάτικη βραδιά της Αθήνας, στο πάντα φιλόξενο HolyWood Stage!
Τρία πολύ δυνατά σχήματα, before and after show metal party από το DJ Napoleon Gkouvis της ομάδας Metal Rules, πολλές εκπλήξεις, δώρα και πάνω απ ‘όλα άκρως θετική διάθεση σε ένα event που θα ενώσει το πνεύμα των Χριστουγέννων με αυτό του Metal και θα γίνει θεσμός!
Η πιο μεταλλική παραμονή Χριστουγέννων είναι εδώ και είναι άχαστη! Be there!
Στο καθαρά μουσικό σκέλος, headliner της βραδιάς θα είναι οι υπέροχοι melodic/lyric metallers, The Silent Wedding! Ένα συγκρότημα που από το 2008 καταθέτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απόλυτα ποιοτική πρόταση της, με εξαιρετική δισκογραφία, εμφανίσεις με κολοσσούς όπως Saxon, Fates Warning, Firewind, Iced Earth, Epica, Annihilator, Warrel Dane αλλά και ευρωπαϊκά tour με ονόματα όπως Threshold, Maiden United και Voodoo Six.
Με αποκορύφωμα της πορείας τους το φετινό τους άλμπουμ "Ego Path" το οποίο έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και την σπουδαία εμφάνιση τους στο πλευρό των Within Temptation στην Τεχνόπολη, οι The Silent Wedding είναι πανέτοιμοι να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια φοβερή για αυτούς χρονιά στο Xmas Metal Spirit!


Πριν από τους The Silent Wedding, ένα ιστορικό συγκρότημα θα πατήσει το σανίδι του HolyWood Stage. Οι Fortress Under Siege, έχουν δημιουργηθεί το 1994 και είναι ένα από τα πρώτα σχήματα που έπαιξαν Progressive Power Metal στην Ελλάδα! Το ομότιτλο ντεμπούτο EP τους το 1996, θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά της ελληνικής σκηνής κάνοντας αίσθηση έως και σήμερα.
Παραμένοντας ανενεργοί για μια δεκαετία, από το 2011 και μετά έχουν κυκλοφορήσει 3 σπουδαία άλμπουμ με αποκορύφωμα το “Atlantis” του 2020, έχουν πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις με ονόματα όπως Accept, Soul Cages, Mayfair και Wardrum μεταξύ άλλων, αλλά και πολλά headline shows.
Έχουν ολοκληρώσει ήδη το νέο τους άλμπουμ, ηχογραφημένο στα Devasoundz Studios με παραγωγό τον Fotis Benardo, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες και το Xmas Metal Spirit αποτελεί την καλύτερη αφορμή για να γιορτάσουν αυτό το γεγονός!


Ένα ακόμα ιστορικό συγκρότημα θα είναι το πρώτο που θα εμφανιστεί στο Xmas Metal Spirit.
Εκπροσωπώντας στο event τον πιο ακραίο ήχο, οι melodid/dark/doom/extreme metallers,Selefice, ανήκουν στη θρυλική γενιά της ελληνικής extreme σκηνής των αρχών της δεκαετίας του ‘90 και το άλμπουμ τους “Where is the Heaven”, θεωρείται ως ένα από τα πιο επιδραστικά και ιδιαίτερα που έχουν κυκλοφορήσει στο συγκεκριμένο ιδίωμα.
Χρειάστηκαν 24 ολόκληρα χρόνια για να επανασυνδεθούν, αλλά στα τέλη του 2017 επέστρεψαν μέσα από πολλές live εμφανίσεις και πάνω απ ‘όλα με τη κυκλοφορία του EP “I Met a God” του 2019 που απέσπασε πολλές και εξαιρετικές κριτικές από Ελλάδα και εξωτερικό και τους επανατοποθέτησε με άκρως πετυχημένο τρόπο στη σκηνή.
Μετά τον αναγκαστικό “πάγο” λόγω της πανδημικής περιόδου, οι Selefice αυτή την εποχή δουλεύουν σε νέο υλικό και η εμφάνιση τους στο Xmas Metal Spirit, αναμένεται με άκρως δυναμική όσο και σκοτεινή διάθεση!

Σας περιμένουν κληρώσεις με δώρα και πολλές εκπλήξεις!!!

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Angels PR present *XMAS METAL SPIRIT vol.1 – Σάββατο 24 Δεκεμβρίου @HolyWood Stage*


Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων.


Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους, εφόσον είναι σε ισχύ, στην εφαρμογή των μέτρων όπως και την τήρηση των κανονισμών που τυχόν έχουν αποφασιστεί.


Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας


HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)


https://www.holywoodstage.gr/

email: holywoodstage3@gmail.com


πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?share

  • SHARE
  • TWEET