Tripwire

Αθήνα @ Γυάλινο UP STAGE

Συγκροτήματα Tripwire
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Γυάλινο UP STAGE
Διεύθυνση Λ. Συγγρού 143
Τηλέφωνο 210-9316101
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's
Διοργανωτής

Οι Tripwire παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο "Full Circle", το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 22:00, στη σκηνή UpStage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.

9 χρόνια από την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου τους “Deviation”, τo Alternative/Indie Rock συγκρότημα Tripwire επανιδρύεται και κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου 2022 τον τρίτο δίσκο του με τίτλο “Full Circle”.

13 κομμάτια από στιγμές της ζωής τους, 13 διαφορετικές ιστορίες από όλο το διάστημα της απουσίας τους, όπου πειραματίζονται και ξεπερνούν τα μουσικά και στιχουργικά τους όρια, ενώ επεκτείνουν τον ήχο, τις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις τους σε διάφορα στυλ μουσικής όπως bossa nova, jazz και rock, αλλά όλα κάτω από δυνατές μουσικές γραμμές και μελωδίες και κάτω από το "alternative ” μουσικό φάσμα.

Οι Tripwire «σπάνε» τις όποιες μουσικές και στιχουργικές φόρμες και απελευθερώνονται με σκοπό να βιώσει ο ακροατής το ταξίδι και όχι τον προορισμό. Σαν ένας ζωντανός οργανισμός που πάλλεται, το κάθε κομμάτι «αφηγείται» τη δική του ιστορία με σκοπό να παρασύρει και να «υπνωτίσει» τον ακροατή στον ξεχωριστό κόσμο του. Από την ίδια τη σύνθεση των κομματιών, την ενορχήστρωση και το στίχο, οι Tripwire προκαλούν τον ακροατή σε ένα κόσμο δίχως σύνορα.

Τιμή εισιτηρίου 10€ + 5 μπύρα/κρασί
Ωρα έναρξης αυστηρά στις 22:00

Aγορά εισιτηρίου:
https://www.viva.gr/tickets/music/trip-wire-parousiasi-diskou/

FACEBOOK EVENT

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το link με τους εξωτερικούς συνδέσμους μας:
https://linktr.ee/tripwiretheband

  • SHARE
  • TWEET