Dury Dava, Soft Skull

Αθήνα @ Ρομάντσο

Συγκροτήματα Dury Dava, Soft Skull
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρομάντσο
Διεύθυνση Αναξαγόρα 3-5
Τηλέφωνο 216-7003325
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Dury Dava x Soft Skull Live at Romantso

live

Ημερομηνία: Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Είσοδος 6 ευρώ

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, οι Dury Dava έρχονται για μία εμφάνιση/έκρηξη στην σκηνή του Ρομάντσο έχοντας μαζί, τους ακριβοθώρητους $OFT $KULL. Ένα ταξίδι στην ψυχεδελική και krautrock, μεταξύ άλλων, μουσική, που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Dury Dava

Οι Dury Dava είναι ένα πενταμελές συγκρότημα από την Αθήνα, που σχηματίστηκε το 2016. Η μουσική τους εκτείνεται σε διάφορα είδη, αποδίδοντας φόρο τιμής στην ψυχεδελική μουσική του ‘60 και του krautrock του ‘70 συμπεριλαμβάνοντας στοιχεία από τις ελληνοτουρκικές μουσικές παραδόσεις (παράξενους ρυθμούς και folk χορούς) με μία πανκ νοοτροπία. Είναι γνωστοί για τις εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις τους σε απροσδόκητους urban χώρους ή μυστικιστικά  καλοκαιρινά φεστιβάλ σε απομακρυσμένα ελληνικά νησιά.

Το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους, ηχογραφήθηκε ζωντανά σε ένα αθηναϊκό στούντιο και διατίθεται σε βινύλιο ή σε ψηφιακή μορφή μέσω της ανεξάρτητης δισκογραφικής, Inner Ear Records.

Facebook

Youtube

Soundcloud

Bandcamp

$OFT $KULL

Οι  $OFT $KULL είναι ένα κουαρτέτο με έδρα την Αθήνα που δημιουργήθηκε  στα τέλη του 2015. Ο ήχος τους, πιο γενικά, θα μπορούσε να οριστεί ως θόρυβος / kraut / psychedelic rock. Οι επαναλήψεις κορυφώνονται με μελωδικά κοψίματα, ενώ οι στίχοι ποικίλλουν από αφαιρετικοί σε συναισθηματικοί, με μία κοινωνική δυσφορία. Και τα τέσσερα μέλη της μπάντας ήταν ενεργά μέλη της ελληνικής underground σκηνής, με μερικούς από αυτούς μάλιστα να έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από δύο δεκαετίες σε περιοδείες και ηχογραφήσεις.

Με ένα σχεδόν αινιγματικό σχέδιο, έχουν φυλάξει όλες τις πληροφορίες για το συγκρότημα ως ένα καλά κρυμμένο μυστικό, κάνοντας μόνο λίγες και σποραδικές εμφανίσεις.

Facebook

Bandcamp

Facebook event εδώ

  • SHARE
  • TWEET