Karma, Top Of Descent, Iron Beast

Αθήνα @ Κύτταρο

Karma, Top Of Descent, Iron Beast Αθήνα @ Κύτταρο
Συγκροτήματα Karma, Top Of Descent, Iron Beast
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Κύτταρο
Διεύθυνση Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλέφωνο 210-8224134
Τιμή εισιτηρίου 10 / 12 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), αθηνόραμα.gr, Yoleni's
Διοργανωτής

Οι Karma γιορτάζουν 22 χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο που κινείται σε διαφορετικούς πλέον ρυθμούς από αυτούς που τους είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. 

Τους γνωρίσαμε μέσα απο δυνατές συνεργασίες πλάι στον αγαπημένο Βασίλη Παπακωνσταντίνου, την Ελισσάβετ Καρατζόλη, τον Διονύση Κωτσάκη ,τον David Lynch αλλά και με χρήση αποσπασμάτων της Ασκητικής του Ν.Καζαντζάκη.

Ο τρίτος κατά σειρά δίσκος τους “Illusions” κυκλοφορεί από την Alcyone Records και εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τους Karma με πιο σκληρό ήχο (progressive - metal) αλλά και αγγλικό στίχο. Φυσικά και εδώ δεν λείπουν οι συμμετοχές αξιόλογων καλλιτεχνών από το παγκόσμιο στερέωμα (Mike LePond - Symphony X) αλλά και από την εγχώρια σκηνή (Παναγιώτης Κωνσταντινίδης – Crush, Συμεών Καραγιάννης, Έλενα Στρατηγοπούλου, Πολυφωνικό σχήμα Β.Κώτσου, Αγγελική Θεοφάνους).

Οι Karma θα παρουσιάσουν την καινούργια τους δουλειά στο Κύτταρο Club στις 10 Μαΐου σε ένα ξεχωριστό show που ετοίμασαν!

Συμμετέχουν: Παναγιώτης Κωνσταντινίδης (Crush)
Συμεών Καραγιάννης (κλαρίνο)

παρέα τους οι Top of descent και οι Iron Beast.

KARMA

Anna Manolaraki : vocal 
Bill (Dragon) Drakontaidis: keyboards, vocal 
Stathis Lianos: guitar 
Tasos Morfopoulos: drums 
George Boulmanos : bass 

Ήχος: Στάμος Βασιλάκης
Videos - projection mapping : Νίκος Κοντιζάς
Κατασκευή σκηνικών: Εύα Κατσάλη

Το νέο άλμπουμ τους "illusions" κυκλοφορεί από την Alcyone records
alcyonerecords.com

Top of Descent

Top of Descent (T.O.D) είναι µια εναλλακτική µπάντα Metal µε επιρροές από Metalcore, Nu metal και Folk Metal. Άρχισαν να παίζουν κυρίως covers το 2015 µε το όνοµα Bad Apple. Αρχικά τα µέλη ήταν ο Χρήστος Κακάκης στην Lead κιθάρα, ο Πέτρος Δέτσικας στο µπάσο και ο Βαγγέλης Γρηγορόπουλος στα τύµπανα. Λίγους µήνες αργότερα ο Νίκος Νικολακόπουλος εντάχτηκε στην Rythm κιθάρα. Άρχισαν να γράφουν µουσική και να προετοιµάζονται µε πολλά Covers για lives, κάτι που η µπάντα ήλπιζε από την αρχή. Το 2016 η Κωνσταντίνα Αντιµαχίτη εµφανίστηκε και η µπάντα είχε τελικά την κύρια Vocal Singer. Το 2017, µετά από πολλά lives στα τοπικά µπαρ, η µπάντα ολοκλήρωσε τη φόρµα της µε τον Μάκη Ιγγλέση να παίρνει τη θέση του στα Drums µε τον Βαγγέλη να αποχωρεί. Το συγκρότηµα, από αυτό το σηµείο, µετατόπισε τον προσανατολισµό του από ένα Hard Rock Southern Sound σε έναν πιο περίπλοκο εναλλακτικό µεταλλικό τόνο. Στα τέλη του 2017 δηµιουργήθηκε το πρώτο Demo και άρχισαν να το διαδίδουν σε πολλά µουσικά µέρη. Ταυτόχρονα πειραµατίστηκαν µε διάφορες µουσικές επιρροές, µέχρι να φτάσουν στον Θοδωρή Ιτούδη µε τα παραδοσιακά πνευστά όργανά του. Μετά από αυτό, ο Θοδωρής (Theo) ήταν βοηθητικό µέλος της µπάντας µέχρι τώρα. Το συγκρότηµα µετά από πολλή σκέψη άλλαξε το όνοµά του για να εκφράσει την ανάγκη για κάτι νέο και το "Top of Descent" ήταν το αποτέλεσµα. Σηµαίνει το χείλος της πτώσης ή το όριο του να κρατηθεί κανείς στην κορυφή, ανάλογα το πως το αντιλαµβάνεται ο καθένας από εµάς.

TOP OF DESCENT

Konstantina Antimachiti - Vocals
Chris "K" Kakakis - Lead Guitar, Backvocals
Nick Nikolakopoulos - Rythm Guitar
Peter Detsikas - Bass
Makis Igglesis - Drums

Iron beast

Τα μέλη της μπάντας γνωρίστηκαν στα jam nights του Crow Club και παίζοντας εκεί τα αγαπημένα τους τραγούδια των Iron Maiden είχαν μια κοινή ιδέα,να κάνουν μια tribute band της αγαπημένης τους μπάντας!

Έτσι εδώ κ ένα χρόνο μετρούν αρκετές live εμφανίσεις στα καλύτερα live stages της Αθήνας! 

IRON BEAST:

Vocals: Tasos Lazaris
Guitar: Babis Labridis
Guitar: Kostas Grammenos
Bass: Jim Ramses
Drums: Jim Stamatis

Προπώληση 10 ευρώ, Ταμείο 12 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε!

Σημεία Προπώλησης:

viva.gr
11876.gr
sevenspot.gr
reloadstores.gr
wind
athinorama.gr
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ
ΚΥΤΤΑΡΟ
Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης
viva kiosk Σύνταγμα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο Κύτταρο 21 0822 4134

  • SHARE
  • TWEET