Spinball, Alcohol, Skin Erased

Αθήνα @ Crust

Spinball, Alcohol, Skin Erased Αθήνα @ Crust
Συγκροτήματα Spinball, Alcohol, Skin Erased
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Crust
Διεύθυνση Πρωτογένους 13
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Live At Crust - Spinball / AlcohoL / Skin Erased

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 στις 8 μ.μ.

Pizza, Alcohol & Rock 'n' Roll!

Οι Spinball είναι εναλλακτική ψυχεδελική ροκ μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2006. Τον Μάιο του 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Roger’s Fable”, από την Orkestral Promenade Productions. Τον Σεπτέμβρη του 2015 κυκλοφόρησαν το δεύτερο τους άλπουμ με τίτλο “Shadows” σε ψηφιακή μορφή, για να ακολουθήσει τον Ιανουάριο η κυκλοφορία του άλμπουμ σε βινύλιο από την B-Otherside Records. Ο ήχος τους προσδιορίζεται ως εναλλακτικό ψυχεδελικό ροκ, με αφαιρετική διάθεση και ακατέργαστo ηχόχρωμα, που παραπέμπει στα πρώιμα στάδια του hard rock.

AlcohoL είναι τετραμελές γκρουπ που ελίσσεται στα ευρύτερα πλαίσια της rock. Βυθίζονται στα νερά της μεταψυχεδέλειας και της pop και punk αισθητικής και αναδύονται στην αμερικάνικη σκηνή των 90's με επιρροές από την grunge. Εναλλαγές μελωδικών γραμμών και οργισμένων λυρικών ξεσπασμάτων χαρακτηρίζουν την μουσική τους

Οι Skin Erased δημιουργήθηκαν στην Αθήνα στα μέσα του 2007 .Η μπάντα στο ξεκίνημα της λειτούργησε σαν side project, πειραματίστηκε και άρχισε να γράφει κομμάτια συνδυάζοντας τα διαφορετικά ακούσματα του κάθε μέλους της. Το αποτέλεσμα ηταν ένα μείγμα heavy rock ατμόσφαιρας και κοφτών groovy riff, υπό το πρίσμα του αμερικάνικου νότου.

Ακολούθησε μία μακρά περίοδος διάφορων live εμφανίσεων όπου τελικά, το καλοκαιρι του 2016, οδήγησε τη μπάντα στο studio γιά την ηχογράφηση του πρώτου και ομώνυμου άλμπουμ της. Το "Skin Erased" πήρε σάρκα και όστα στα χέρια του Psychon (Septic Flesh) στα Sound Abuse Production studios. Εκεί έκλεισε ενας κύκλος για τη μπάντα και έφερε αλλαγές ως προς τη σύνθεσή της αλλά και τις επιρροές της. Οι καινούργιες προσθήκες ήρθαν να δώσουν νέα πνοή και υπόσταση στον ήχο των Skin Erased. Αυτή τη στιγμή η μπάντα δουλεύει γιά το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της.

  • SHARE
  • TWEET