Lost Bodies

Αθήνα @ Ρομάντσο

Συγκροτήματα Lost Bodies
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρομάντσο
Διεύθυνση Αναξαγόρα 3-5
Τηλέφωνο 216-7003325
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Lost Bodies at Romantso

Ημερομηνία: Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2019

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Είσοδος: 7 ευρώ

Οι Lost Bodies μετά την πρόσφατη εμφάνισή τους στο Ρομάντσο, επιστρέφουν για μία ακόμα συναυλία το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου για να κλείσουν τη δεκαετία με τον πιο ιδανικό τρόπο, καθώς δεν φοβούνται να καταργήσουν τα όρια ανάμεσα στα μουσικά είδη, αλλά παίζουν αυτό που νιώθουν, με ειλικρίνεια, λίγη παράνοια και άμεση επικοινωνία με το κοινό.

Lost Bodies

Οι Lost Bodies εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην ανεξάρτητη μουσική σκηνή της Αθήνας το 1985 κυκλοφορώντας δύο κασέτες, ενώ πλέον έχουν στο ενεργητικό τους 15 κυκλοφορίες, με την πιο πρόσφατη το 2018.

Η μουσική τους βρίσκεται στις παρυφές της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής και ενσωματώνει στοιχεία από industrial, trip-hop και post-punk ήχους μέχρι funk και avant-garde στοιχεία, σε μια πειραματική μίξη ακουστικού, ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού ήχου με αρκετά στοιχεία πρόζας και κοινωνικής σάτιρας.

Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Θάνο (μουσική, φωνή), Αντώνη (μουσική, φωνή), Γιώργο (κιθάρες και φωνή), Βασίλη (μπάσο), Λέανδρο (drums), Κωνσταντή(κιθάρα).

Lost Bodies site

Facebook

Facebook event εδώ

 
  • SHARE
  • TWEET