Monovine, Mather

Πάτρα @ Το Μέρος

Monovine, Mather Πάτρα @ Το Μέρος
Συγκροτήματα Monovine, Mather
Ημερομηνία
Πόλη Πάτρα
Χώρος Το Μέρος
Διεύθυνση
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

MONOVINE ζωντανά στην Πάτρα

Opening act: Mather

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

To Meros (Καραϊσκάκη 128, Πάτρα)

Πόρτες: 20:30 – Είσοδος: 5 ευρώ (προπώληση στο Meros)

Οι Monovine ξεκίνησαν την Άνοιξη του 2008, στην Πάτρα, όπου και ζούσαν εκείνο το διάστημα. Έχοντας διαγράψει μία πορεία γεμάτη εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις, σε σημαντικά εγχώρια φεστιβάλ, αλλά και στο πλευρό σπουδαίων σχημάτων διεθνούς αναγνώρισης όπως οι Iggy Pop and the Stooges, Alice in Chains, The Fuzztones, The Subways, Fu Manchu, Brant Bjork, Moby, The Prodigy, 1000mods, Naxatras, The Last Drive και πολλών άλλων, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τον δικό τους σκληρό πυρήνα οπαδών, χάρη στις έντονες και θορυβώδεις ζωντανές εμφανίσεις τους.

Το ντεμπούτο “Cliché” του 2011, αναστάτωσε εγχώριο μουσικό τύπο και κοινό χάρη στην διαφορετικότητα, την ιδιαίτερη δυναμική του, αλλά και τις πηγαίες επιρροές του από την grunge σκηνή των 90’s, το protopunk, ακόμη και το noise rock, που άλλωστε δημιούργησαν και τον χαρακτηριστικό ήχο της μπάντας για τα επόμενα χρόνια.

Το πρόσφατο album “D.Y.E.” επαναδιαπραγματεύεται τις επιρροές, την ταυτότητα, ακόμη και την ιδιοσυγκρασία του σχήματος, που μοιάζει να μετεξέλιξε με μαεστρία τα όσα δημιούργησε, μένοντας πιστό στην κληρονομιά τόσο του είδους που εκπροσωπεί, όσο και του πολυσυζητημένου ντεμπούτο του. Οι Monovine επέστρεψαν και το τελευταίο δισκογραφικό τους εγχείρημα ενορχηστρώνει εντέχνως την αμφιταλάντωσή τους ανάμεσα στην νιχιλιστική προβολή του εαυτού τους και τα πιο ταξιδιάρικα οράματα μιας “σπαταλημένης γενιάς”.

 
  • SHARE
  • TWEET