Ramdat Trio

Αθήνα @ Booze Cooperativa

Ramdat Trio Αθήνα @ Booze Cooperativa
Συγκροτήματα Ramdat Trio
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Booze Cooperativa
Διεύθυνση Κολοκοτρώνη 57
Τηλέφωνο 211-4000863
Τιμή εισιτηρίου 4 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

RAMDAT TRIO

Την Παρασκεύη 22 Νοεμβρίου καλωσορίζουμε τους  “Ramdat Trio”  για να μας παρουσιάσουν το νέο τους πρότζεκτ από “πειραγμένα” soundtracks των '60's, '70's και ’80’s”.

Το εν λόγω πρότζεκτ δημιουργήθηκε από την αυθόρμητη έμπνευση του Γιάννη Αράπη να αυτοσχεδιάσει πάνω σε θέματα του Cape Fear (J. Lee Thompson/1962) και του Taxi Driver (Martin Scorsese /1976).

Μετά από πειραματισμούς και δοκιμές, η μουσική του Bernard Herrmann αποτέλεσε μία γερή βάση, πάνω στην οποία βασίστηκαν και ανάπτυξαν ένα πολυποίκιλτο αισθητικά μουσικό υλικό, στο πλαίσιο του αυτοσχεδιασμού και της  ελεύθερης έκφρασης.

Το βασικό στοιχείο άλλωστε που ανέκαθεν χαρακτήριζε τους Ramdat είναι ότι ποτέ δεν γίνονται δέσμιοι του αρχικού υλικού αλλά ουδέποτε το αφήνουν τελείως πίσω τους.

“Η εμπειρία αυτή, ευχάριστη - αν και κάπως άβολη ταυτόχρονα - όσο ήταν, μας έδωσε κίνητρο να μπούμε σε μία διαδικασία - που ήταν δύσκολη, αλλά απόλυτα δημιουργική- να ασχοληθούμε και με άλλα soundtrack γνωστών ταινιών του Hollywood. Έτσι γεννήθηκε το εν λόγω πρότζεκτ που θα παρουσιάσουμε σε μία σειρά τριών συναυλιών ξεκινώντας με την συναυλία της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου, η οποία θα γίνει στον χώρο ΚΟΤΕΣ powered by  Booze Cooperativa και θα έχει ως επίκεντρο την δεκαετία του ’60.”  - Ramdat Trio 2019 -

Οι Ramdat Trio αποτελούνται από τους:

Γιάννης Αράπης - Κιθάρα

Βαγγέλης Δήμος - Ντραμς

Δημήτρης Βεντουράκης - Πλήκτρα/Πιάνο

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Ώρα Έναρξης: 21.30

Τόπος: ΚΟΤΕΣ powered by ΒΟΟΖΕ COOPERATIVA (1ος όροφος), Κολοκοτρώνη 57 - Αθήνα

Εισφορά: 4€ 

Promo Video:

https://www.youtube.com/watch?v=9ldHE4NdSGg 

Links:

https://ramdat.bandcamp.com

https://www.facebook.com/ramdattrio/?ref=bookmarks

https://www.youtube.com/channel/UCw2ET4lQxyu19UNlbtHzpsg

  • SHARE
  • TWEET