Melldrop, The Blank

Αθήνα @ DeathDisco

Melldrop, The Blank Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Melldrop, The Blank
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Melldrop και The Blank @ Death Disco, Σάββατο 12 Ιανουαρίου

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου οι Melldrop και οι The Blank, δύο μπάντες της εναλλακτικής ροκ σκηνής της Αθήνας, συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του Death Disco.  

Οι Melldrop δημιουργήθηκαν το 2015 στην Αθήνα. Κινούνται στο χώρο της εναλλακτικής σκηνής και η μουσική τους συνδυάζει δυνατές μελωδίες με έντονα κιθαριστικά ξεσπάσματα και ψυχεδελικά στοιχεία. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνουν το πρώτο τους άλμπουμ, σε παραγωγή του Άλεξ Μπόλπαση, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2019.

Facebook
Bandcamp
Soundcloud

Οι The Blank είναι ένα φοιτητικό 5μελές συγκρότημα από την Αθήνα. Στο τωρινό τελικό τους σχήμα, οι Στέλιος Κανταρτζής(Φωνή - Πλήκτρα) , Νίκος Γιαννιός (Μπάσο) , Ιάσωνας Γαβαλάς (Τύμπανα) , Γιάννης Κανάκης (Κιθάρα) και Γιώργος Καλαθάς (Κιθάρα), συνθέτουν ατμοσφαιρικά μοτίβα alternative rock με ψυχεδελικές επιρροές και funk στοιχεία. Τον Σεπτέμβριο του 2018 κυκλοφορούν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά (EP) με τίτλο Imago. Το τελευταίο διάστημα δουλεύουν το επόμενο υλικό τους όπου πειραματίζονται με νέους ήχους.

Links:

YouTube

BandCamp

Spotify

Facebook

Instagram

Doors Open: 21:00

Είσοδος: 5€

Facebook event

DEATH DISCO
Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ / ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

  • SHARE
  • TWEET