Ribbons Of Euphoria, Lightchild

Αθήνα @ Lazy

Ribbons Of Euphoria, Lightchild Αθήνα @ Lazy
Συγκροτήματα Ribbons Of Euphoria, Lightchild
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Lazy
Διεύθυνση Πεντέλης 1, Βριλήσσια (Αττική Οδός, έξοδος 12)
Τηλέφωνο 210 68 95 535
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Kυριακή 17/6 | Ribbons Of Euphoria | Opening act: lightchild

"Love or Confusion"

Αγάπη και σύγχυση˙ δύο αλληλένδετες έννοιες, ένα προαιώνιο δίπολο, μια συμπληρωματική θέση που καθορίζει και διαμορφώνει την ύπαρξη. Η σφοδρότητα των συναισθημάτων συσκοτίζει το νου και καθιστά ασαφή τα όρια ανάμεσα στην πραγματική ερωτική έλξη και την ορθή κρίση, ένα ζητούμενο που εναργώς τοποθετείται από τον Jimi Hendrix στο τραγούδι που τιτλοφορεί την επερχόμενη συναυλία των Ribbons of Euphoria, Love or Confusion.

Η θεματική αυτή λοιπόν θα αποτελέσει τον μουσικό πυρήνα γύρω από τον οποίο, οι ROE θα ξετυλίξουν τον καλλιτεχνικό τους μίτο, η μουσική απόδοση ολόκληρου του φάσματος των σχέσεων, από τη στιγμή της γνωριμίας, έως το πικρό τέλος. Με επιλογή στοχευμένων μουσικών κομματιών από συγκροτήματα όπως οι Uriah Heep, οι Iron Butterfly, οι Camel, οι Cream, οι Led Zeppelin, αλλά και παρουσία δικών τους συνθέσεων από τους δύο, έως τώρα, δίσκους τους, περιχαρακώνουν το εν λόγω ζητούμενο, ενώ η ταυτόχρονη προβολή, μέσω προτζέκτορα, της ίδιας της ποίησης των τραγουδιών, καθιστούν τη συναυλία αυτή μία πραγματική πνευματική εμπειρία η οποία δεν ομοιάζει με τίποτε άλλο. Πιστοί στη διατήρηση των 60’s καταβολών τους, τόσο στην επιλογή του μουσικού τους εξοπλισμού, όσο και στις εκτελεστικές τους δεξιότητες, μεταφέρουν τον ακροατή με απόλυτη πιστότητα στην αναλογική εποχή, υπερβαίνοντας τα σημερινά δεδομένα και μετατρέποντας τους ακροατές σε κοινωνούς μιας μυσταγωγικής τελετουργίας. Άλλωστε, η ίδια η δραματουργία της αγάπης είναι μια συνάντηση και ένας αποχαιρετισμός, μέχρι την τελική επανένωση, ο αέναος αυτός κύκλος. 

Be there λοιπόν!

Οι Ribbons of Euphoria είναι ένα συγκρότημα, που έχοντας ως βάση το blues-rock, φλερτάρει με psychedelic και progressive στοιχεία, δημιουργώντας έτσι ένα όμορφο συνονθύλευμα μουσικής με την αμεσότητα των παλαιών εποχών. 

Αμετανόητοι νοσταλγοί των '60s και '70s, οι Ribbons περιλαμβάνουν στο ρεπερτόριό τους δικές τους συνθέσεις από τις δύο πρώτες τους δισκογραφικές δουλειές, αλλά και πολλές διασκευές γνωστών τραγουδιών, που αναπαράγονται με ακρίβεια και με σεβασμό στον ήχο και το ύφος εκείνης της εποχής.

Nick Gousias: keyboards - backing vocals
Nick Poulakis: guitars - backing vocals 
Thanasis Strogilis: drums
Yannis Tziotziovillis: bass
Stavros Zouliatis: vocals – percussion

BandCamp
YouTube

Lightchild is a Greek rock band.

Formed in Athens, 2017

The trio got attracted from blues-psych guitars and jazzy drums and made it happen. Alex Maropoulos by-passed Steve's Heavy Metal background and after millions of rehearsing hours he managed to bring to the surface pure vintage sounds and smooth vocals. Artemis was a new entry in "Lightchild" and his experience and playability made him the right choice for Lightchild.

Steve Lights (Guitars/Vocs)
Alexandros Maropoulos (Bass)
Artemis Anastasiadis (Drums)

YouTube

Doors: 21.00 - Είσοδος ελεύθερη
Ελάχιστη κατανάλωση 5e

LAZY Club
Λεωφ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια
Αττική Οδός - Exit: 12
(απέναντι από το γήπεδο Χαλανδρίου)
Τηλ. 210/68.95.535 
email: info@lazy.gr
lazy.gr

  • SHARE
  • TWEET