Hrach Altunyan Band, Funk Upon A Time

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Hrach Altunyan Band, Funk Upon A Time Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Hrach Altunyan Band, Funk Upon A Time
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Hrach Altunyan Band Live

w/ Funk Upon A Time

Κυριακή 10 Ιουνίου στις 21:00

Είσοδος 5 ευρώ

Ο Αρμένιος τραγουδοποιός Hrach Altunyan και η blues μπάντα του, με 2 ολοκληρωμένους δίσκους, 8 official releases και ενεργή παρουσία από το 2013, συναντιέται επί σκηνής six d.o.g.s με τους Funk upon a Time, ένα funk, soul, blues συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2017.

Hrach Altunyan Band

O Hrach Altunyan, μεγαλωμένος σε οικογένεια καλλιτεχνών, ασχολήθηκε με την μουσική από τα 16 του χρόνια. Κυκλοφόρησε το πρώτο του EP “Smile” το 2008 σε ηλικία 18 χρονών και ξεκίνησε τα ακουστικά live σε μπαράκια στην Αθήνα. Το 2012 ηχογράφησε το πρώτο του κομμάτι, «Old Days Blues” για τον δίσκο του “Long Way Home”. Το 2013 δημιούργησε τους Hrach Altunyan Band, μια Blues|Soul|Rock μπάντα. Στην playlist της βρίσκεται κατά βάση original υλικό αλλά και διασκευές κομματιών από αγαπημένους καλλιτέχνες. Από το 2013 οι Hrach Altunyan Band έχουν υπογράψει 2 ολοκληρωμένες δουλειές (“Long Way Home” 2015, “Son of the Blues” TBΑ) και 8 official releases, έχουν γράψει το soundtrack για την ταινία “PAWNS” (2018), έχουν συμμετάσχει σε σημαντικά events, όπως τα TEDx και Sofar, και έχουν παρουσιάσει περισσότερες από 50 συναυλίες σε Αθήνα και επαρχία.

Hrach Altunyan Band:

Hrach Altunyan – Κιθάρα, Τραγούδι 
Γιάννης Ζερβόπουλος – Κιθάρα, Φωνητικά
Γιώργος Ζαρκαδούλας – Τύμπανα
Γιώργος Μπάρκας - Μπάσο 
Κωνσταντίνος Μαργαρίτης – Πλήκτρα

Links:
youtube.com/c/HrachAltunyan
facebook.com/hrach.altunyan
hrachaltunyan.bandcamp.com/releases

Funk upon a Time

Οι Funk upon a Time είναι ένα ελληνικό Funk|Soul, μερικές φορές μπλουζ συγκρότημα από την Αθήνα, το οποίο δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2017. Οι μουσικές τους επιρροές περιλαμβάνουν καλλιτέχνες όπως οι Jamiroquai, Lettuce, Vulfpeck, Erykah Badu, Dave Matthews Band, Joe Bonamassa κ.α. Από τα γλυκά βάθη της Soul μέχρι τα upbeat μονοπάτια της Funk, οι Funk upon a Time αγαπούν τον ήχο της δεκαετίας του ‘70 και το neo-funk αρχέτυπο. Από το εκλεκτικό έως το δογματικό, από απαλά grooves μέχρι έντονα χορευτικούς ρυθμούς, η μπάντα φέρνει πάντα κάτι φρέσκο ​​στο τραπέζι. 

Funk Upon A Time:

Jim Bidis - Φωνή
Λάμπρος Χασάπης - Μπάσο
Αγγελική Δουλγεράκη - Πλήκτρα
Θάνος Χρήστου - Κιθάρα
Αντώνης Ασπρόπουλος - Τύμπανα
Χρήστος Παπαγεωργάκης - Τρομπέτα
Δημήτρης Μαργέτης - Τενόρο Σαξόφωνο

Link

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET