The Frantic Five, Mobvibe

Θεσσαλονίκη @ Rover

The Frantic Five, Mobvibe Θεσσαλονίκη @ Rover
Συγκροτήματα The Frantic Five, Mobvibe
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Rover
Διεύθυνση Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 231 054 4304
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

The Frantic Five live at Rover Bar ft.special guests Mobvibe

Λίγες ώρες πριν πετάξουν για Βερολίνο, οι The Frantic Five ρισκάρουν να χάσουν την πτήση, επιστρέφοντας στον τόπο του μουσικού εγκλήματος για άλλη μια ξέφρενη ροκενρολ βραδιά.

THE FRANTIC FIVE

live at Rover Bar

ft.special guests: MOBVIBE

Τετάρτη 11 Απριλίου

Είσοδος Ελεύθερη

Οι Frantic Five δημιουργήθηκαν τον Ιούνιο του 1994 στη Θεσσαλονίκη και δεν έχουν κρύψει ποτέ ότι είναι κολλημένοι στον ήχο της δεκαετίας του 60 με έμφαση στο αμερικάνικο garage punk, το ευρωπαικό beat και το rnb.Στο ενεργητικό τους έχουν μια πλούσια δισκογραφία που περιλαμβάνει 16 κυκλοφορίες σε εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού (Αυστραλία, UK, Γερμανία, Ιταλία,Νορβηγία) καθώς και συμμετοχές σε πολλές συλλογές τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Η μπάντα έχει κάνει αμέτρητες εμφανίσεις στην Ελλάδα και έχει βγει και εκτός συνόρων αρκετές φορές με περιοδίες στη Γερμανία και Ιταλία καθώς και εμφανίσεις σε Λονδίνο και Κωνσταντινούπολη.

Οι Frantic Five έχουν εμφανιστεί μαζί με ονόματα θρύλους του είδους όπως με τους Sonics το Νοέμβριο του 2009, Fuzztones, ? and The Mysterians, Seeds, Fleshtones, Sick Rose και πολλούς άλλους καθώς έχουν παίξει μαζί και με όλες τις ελληνικές garage/rock n roll μπαντες.

The Frantic Five

Alex o Right: Vocals 
Captain K: Guitar-Vocals 
Manolis Chatzidakis: Bass-Vocals 
Dr Organ: Organ-Vocals 
Alex Klimentopoulos: Drums

MOBVIBE

Με το πολυαναμενόμενο πρώτο ολοκληρωμένο τους album έτοιμο να μας δροσίσει, οι Mobvibe κάνουν τις τελευταίες ρυθμίσεις στη μυστηριώδη μηχανή του χρόνου τους και ετοιμάζονται να μας διακτινίσουν στα 60's. Προσδεθείτε! Aναμένονται έντονες "χορευτικές" αναταράξεις.

Site
Facebook
Instagram
Youtube

  • SHARE
  • TWEET