Les Au Revoir, Fortissimo

Θεσσαλονίκη @ Boulevard Lounge Bar

Les Au Revoir, Fortissimo Θεσσαλονίκη @ Boulevard Lounge Bar
Συγκροτήματα Les Au Revoir, Fortissimo
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Boulevard Lounge Bar
Διεύθυνση Λεωφόρος Παπανικολάου 60, Πεύκα
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Πέμπτη 9 Ιουνίου

2 Χρόνια Boulevard Lounge Bar

Les Au Revoir & Fortissimo live!

Είσοδος Ελεύθερη | Έναρξη 21:00

Fb event
 
Την Πέμπτη 9 Ιουνίου το Boulevard lounge bar (Λεωφόρος Παπανικολάου 60, Πεύκα) γιορτάζει 2 χρόνια λειτουργιάς,  θέλοντας να ευχαριστήσει όλους αυτούς που το επέλεξαν για την καθημερινή τους διασκέδαση διοργανώνει με μοναδική βραδιά  με καλεσμένους τους Les Au Revoir και τις Fortissimo.
Το επιτυχημένο συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη έχει καταφέρει όλο αυτό το διάστημα να αναμιγνύει με ένα μοναδικό τρόπο διαφορετικούς ήχους από διαφορετικές εποχές και σημεία του κόσμου και να τα παρουσιάζει με το δικό του χαρακτηριστικό ηχόχρωμα και στυλ. Στις ζωντανές του εμφανίσεις ξεχωρίζουν οι Bossa Nova, Swing και Lounge ρυθμοί, αλλά και οι δυναμικές ερμηνείες, που οδηγούν το ακροατή σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι! Αυτές τις ημέρες μας παρουσίασαν και την νέα τους κυκλοφορία που είναι η διασκευή στην μεγάλη επιτυχία του ‘50, “Πολλές Φορές”, του αξεπέραστου Μανώλη Χιώτη που αγαπήθηκε από την μοναδική φωνή της Μαίρη Λίντα.
Πέμπτη 9 Ιουνίου, Two Years Birthday party στο Boulevard lounge bar με τους Les Au Revoir και τις Fortissimo να δίνουν τον ρυθμό για μια ξεχωριστή βραδιά! 
 
Δείτε και ακούστε τα παρακάτω:
Les Au Revoir Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir

  • SHARE
  • TWEET