Smacking Lips, Big Sleep (Acoustic)

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Smacking Lips, Big Sleep (Acoustic) Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Smacking Lips, Big Sleep (Acoustic)
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Smacking Lips + Big Sleep (Acoustic) Live @ six d.o.g.s

Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 21:00

Είσοδος: 5 ευρώ

SmackingLips

Reinvention
Uniqueness
Change

Η μπάντα από την Αθήνα που ανήκει στο σύμπαν και ακούγεται σαν να ξεπήδησε μόλις απ' τους βαθύτερους λάκκους του υποσυνείδητού σου.

Παρότι σε μόνιμη κατάσταση ρευστότητας, μέσα στο 2015 απέκτησαν momentum και φέτος συνεχίζουν με ασταμάτητα live που γεφυρώνουν αβίαστα το Πρωτόγονο με τη Διάνοια.

Να είστε έτοιμοι.

Chaos Lives~

soundcloud.com/smackinglips
facebook.com/smackinglips

BIG SLEEP acoustic

Ο Stefan Schwerdtfeger, τραγουδιστής και συνθέτης, μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αργότερα, μετακόμισε στην Γερμανία, όπου και ξεκίνησε τους "BIG SLEEP".

Το πρώτο τους album με τίτλο "Everything Falls Into Place" έγινε γρήγορα πολύ μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα, με το single "Looking For A Girl With A Washing-Machine" να παίζεται μέχρι και σήμερα στο ραδιόφωνο και σε μαγαζιά. Το 1994 κυκλοφορεί το "Moonlit Days", ανοίγοντας τον δρόμο για εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη. Το 1995 μετακομίζει στην Ελλάδα, όπου μέχρι σήμερα εργάζεται, γράφει και δημιουργεί με μεγάλη επιτυχία.

Ηχογραφεί άλλα δύο albums, τα "Thermaikos" (1999) και "With God And Her Sisters" (2003) σε παραγωγή του Chris Eckman των Walkabouts. Ακολουθούν εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα stages της Ελλάδας με την νέα του μπάντα "BIG SLEEP electric".

Το 2010, ως "BIG SLEEP acoustic", ο Stefan κυκλοφορεί το νέο του album "White Room", με 16 ακουστικά κομμάτια. Το στυλ του κυμαίνεται από ευαίσθητο ατμοσφαιρικό ως και σκληρά συναισθηματικό.

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET