Planet Of Zeus, Cockblockers

Καλαμάτα @ Kong MDC

Planet Of Zeus, Cockblockers Καλαμάτα @ Kong MDC
Συγκροτήματα Planet Of Zeus, Cockblockers
Ημερομηνία
Πόλη Καλαμάτα
Χώρος Kong MDC
Διεύθυνση Αναγνωσταρά 5
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής OpenMind Pr.

Έπειτα από ένα μικρό διάστημα απουσίας, η OpenMind Pr. Επανέρχεται με το σημαντικότερο μέχρι στιγμής για τη χρονιά του 2016 event, για την πόλη της Καλαμάτας.

Οι Planet Of Zeus, η μπάντα που κατάφερε κάθε οπαδό του σκληρού ήχου να παραμιλάει στο άκουσμά τους μέσα από 3 μόλις άλμπουμ και εκατοντάδες εμφανίσεις σε διεθνή εδάφη και λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Loyal To The Pack”. Επιστρέφουν στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας και συγκεκριμένα στο “Kong mdc”. Ένας πραγματικά υπέροχος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει τέτοιου είδους εκδηλώσεις και θα ικανοποιήσει τους θεατές.

Το live θα ανοίξουν οι Καλαματιανοί, Cockblockers οι οποίοι μέσα από μια σειρά εμφανίσεων έχουν ήδη αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, μιας και ο κόσμος τους γνώρισε από την προηγούμενη εμφάνιση τους με τους Planet Of Zeus στην πόλη της Καλαμάτας, αλλά και από την εμφάνισή τους στο South Fest το καλοκαίρι του 2014. Οι Cockblockers θα παρουσιάσουν υλικό από το πρώτο άλμπουμ τους το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και θα συζητηθεί ιδιαίτερα μιας και πρόκειται για μια πραγματικά πολλά υποσχόμενη μπάντα της πόλης.

Το Kong mdc, βρίσκεται στην οδό Αναγνωσταρά 5, οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00.

Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται και μπύρα) και οι ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων είναι οι εξής:

21:30 Cockblockers
22:30 Planet Of zeus

Planet Of Zeus
Cockblockers

 

  • SHARE
  • TWEET