North Shore Lioness, All Around Heroes, Fold The Nuts, Washing The Dog

Αθήνα @ Koo-Koo

North Shore Lioness, All Around Heroes, Fold The Nuts, Washing The Dog Αθήνα @ Koo-Koo
Συγκροτήματα North Shore Lioness, All Around Heroes, Fold The Nuts, Washing The Dog
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Koo-Koo
Διεύθυνση Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο 210-3450930
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

North Shore Lioness, All Around Heroes, Fold The Nuts, Washing The Dog παρουσιάζουν παλιό και καινούριο υλικό στις 7 Φεβρουαρίου στο Kookoo Live Music Bar.

Damage: 5e
Doors: 20:00
Starts: 20:30 (strictly)

Οι North Shore Lioness ιδρύθηκαν το 2012 στην Αθήνα και η μουσική τους χαρακτηρίζεται ως ένας συνδυασμός post- hardcore στοιχείων με επιρροές από pop punk έως και rock. Το Σεπτέμβριο του 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους self-titled EP, ενώ το Δεκέμβριο του ίδιου έτους παρουσίασαν το single 'Valediction', συνοδευόμενο από το πρώτο τους video clip. 
Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με πολλές local μπάντες, καθώς και με τους Γερμανούς Wolf Down. Τον περασμένο Απρίλιο έκαναν την πρώτη τους εγχώρια περιοδεία και έκτοτε βρίσκονται στη διαδικασία σύνθεσης του πρώτου τους full length.

Links:
Bandcamp: https://northshorelioness.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/northshorelioness/
Youtube: https://www.youtube.com/user/NorthShoreLioness

Οι All Around Heroes είναι ένα αγγλόφωνο Punk Rock συγκρότημα, που σχηματίστηκε το 2008. Οι επιρροές τους αφορούν κυρίως την Punk Rock σκηνή της δεκαετίας του '90, με αναφορές στον αμερικάνικο (Nofx, Pennywise, Lagwagon, Cigar, Pulley) αλλά και στον ευρωπαϊκό (No Fun At All, Satanic Surfers, Adhesive) ήχο. Τα μέλη των All Around σήμερα είναι ο Θανάσης (μπασό/άναρθρες κραυγές), ο Αλέξανδρος (κιθάρα/μελωδικά τιτιβίσματα), ο Γιώργος (φωνή/μιμίσεις) και ο Χρήστος (τύμπανα/ηχορρύπανση). Οι All Around Heroes έχουν στο ενεργητικό τους ένα demo, ένα EP ("Aah..."), ένα single ("Kelly Brookes") και φυσικά συναυλίες με συγκροτήματα από την ελληνική σκηνή (Day Oof, Bandage, Flipstar, Wish Upon A Star) αλλά και από την αμερικάνικη (H2O, Voodoo Glow Skulls).

Links:
Bandcamp: https://allaroundheroes.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/All-around-Heroes-370504313317/?fref=ts
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCmlntkombxqRG_GuvK6Ct9A

Οι Fold The Nuts είναι μια Punk Rock μπάντα από την Αθήνα. Πριν ένα χρόνο κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP και δουλεύουν σε νέα κομμάτια.

Links:
Bandcamp: https://foldthenuts.bandcamp.com/releases
Facebook: https://www.facebook.com/FoldTheNuts/?fref=ts
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCJwaXJrnrzy0_ku-IDcbIyQ

Washing Τhe Dog, ένα σανιδο-punk κουαρτέτο που απαρτίζεται από 4 μέλη, μια μπάντα που όλοι θέλουν να τους καλέσουν για opening στα live τους για να φανούν αυτοί καλοί. Σχηματίστηκαν το 2013 και ακόμα δεν έχουν καταφέρει να κυκλοφορήσουν το 1ο τους ΕP λόγω σκληρής προετοιμασίας του. Πολλοί είχαν πει ότι δεν θα τα καταφέρνανε. Είχαν δίκιο τελικά.

Links:
Facebook: https://www.facebook.com/WashingTheDog/?fref=ts
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCu6_SfD4UyTQKrALIbAa_U

  • SHARE
  • TWEET