Rock N Roll Children, Illusory

Ιωάννινα @ Πολυχώρος Αγορά

Rock N Roll Children, Illusory Ιωάννινα @ Πολυχώρος Αγορά
Συγκροτήματα Rock N Roll Children, Illusory
Ημερομηνία
Πόλη Ιωάννινα
Χώρος Πολυχώρος Αγορά
Διεύθυνση Κάτσαρη 11 & Ανεξαρτησίας
Τηλέφωνο 693 258 0464
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Manthos Optical, Music Shop Giorgio, Viva.gr
Διοργανωτής -

Illusory Live: Ιωάννινα, Πολυχώρος Αγορά, Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Οι Illusory από το Μοσχάτο είναι το συγκρότημα που επέλεξαν οι Rock’N’Roll Children, ίσως η καλύτερη Dio Tribute μπάντα στον κόσμο, να μοιραστεί μαζί τους τη σκηνή στα Ιωάννινα. Το συγκρότημα που πρόσφατα (22 Μαρτίου) πέρασε με μεγάλη επιτυχία από το Kyttaro Live, ξεκινάει μια σειρά εμφανίσεων εκτός Αθηνών και τα Ιωάννινα είναι μία από τις πόλεις που θα παρουσιάσουν τη μουσική τους.

Οι Illusory κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, “The Ivory Tower”, το Μάιο του 2013. Παλιότερα γνωστοί ως The Ivory Tower, άλλαξαν το όνομά τους και έγιναν δισκογραφικά ενεργοί, παρουσιάζοντας τα τραγούδια τους σε όλο τον κόσμο (το άλμπουμ κυκλοφόρησε και στην Ιαπωνία τον Αύγουστο του ίδιου έτους, με ελαφρά διαφορετικό εξώφυλλο και το περίφημο ΟΒΙ) και παίζοντας ζωντανά στην Αττική και εκτός. Ήδη το συγκρότημα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των ηχογραφήσεων για το δεύτερο δίσκο τους, ο οποίος θα κυκλοφορήσει φέτος.

Σαν επίσημη καλεσμένη των Rock’N’Roll Children, η μπάντα δηλώνει ενθουσιασμένη και συγκινημένη για την τιμή και έτοιμη να καταλάβει τη σκηνή του «Πολυχώρος Αγορά» στην ιστορική πόλη των Ιωαννίνων. Οι πρόσφατες κριτικές από το Live της στο Athens Wreck φεστιβάλ ήταν εξαιρετικές στο σύνολό τους, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερος κόσμος να περιμένει να δει τους Ivories (το αγαπημένο προσωνύμιο των μελών) από κοντά.

Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας αυτού του μαγικού μουσικού ταξιδιού των Illusory είναι η εταιρεία Koskarian (www.koskarian.com), η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος.

τιμη εισητηριου : 10 ευρω

e-ticket : http://www.viva.gr/tickets/music/polyxoros-agora-ioannina/rock-n-roll-children/

σημεια προπωλησης :
manthos optical, αβερωφ 16 Ιωαννινα
music shop giorgio , στοα Ορφεα Ιωαννινα

κ συντομα σημεια προπωλησης σε Αρτα, Πρεβεζα
  • SHARE
  • TWEET