Νέα, νέα, νέα... Πολλά και ποικίλα - #7

21/12/2006 @ 02:17
Οι Dokken υπέγραψαν στη Frontiers με σκοπό να κυκλοφορήσουν το νέο τους υλικό στις αρχές του 2007. Μας υπόσχονται ένα κλασικό Dokken album! Για να δούμε...

Οι glam-rockers D'Molls, έπειτα από reunion, παίζουν στις 22 Ιανουαρίου στο Key club του Hollywood. Ξαναεμφανίζονται μετά από 16 χρόνια (!) και υποστηρίζουν πως θα κάνουν κι άλλα live...!

Δυστυχώς η Sandy West, drummer των θρυλικών Runaways, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα. Έφυγε μόλις στα 45 της χρόνια... †

Ο Phil Collins εμφανίζεται στο νέο PSP παιχνίδι "Grand Theft Auto - Vice City Stories" της Rockstar Games. Απ' το να κάνεις τέτοια ρε συ Phil δε κάνεις κανένα cd να γουστάρουμε κιόλας;

Οι Whitesnake, παράλληλα με το νέο album που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο επόμενο έτος, σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν και τη 20th anniversary edition του θρυλικού και πολυπλατινένιου "1987" με αρκετό extra υλικό. Απλά περιμένουμε...

Οι Αμερικάνοι power metallers Iced Earth αντικατέστησαν τον κιθαρίστα E. Carletti με τον Βρετανό T. Mills. Επίσης επέστρεψε στη μπάντα ο drummer B. Smedley. Oι κινήσεις αυτές συμβαίνουν διότι μέσα στο 2007 ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν κι αυτοί το νέο τους υλικό.

Επανακυκλοφόρησαν σε πολύ όμορφη digipack έκδοση τα 3 πρώτα albums των Phanomena! Μια μικρή βίβλος aor / melodic rock, αποτελούμενη από τέλεια φωνητικά και κορυφαίους μουσικούς! Μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι: G. Hughes, B. May, R. Gillen, S. Gorham, J. Wetton, C. Powell και D. Airey!

Eπίσης δυστυχώς, πέθανε κι ο Jared Anderson (Hate Eternal), πρώην μέλος των Morbid Angel. Eτών ... μόλις 30! †

Μέσα στο Γενάρη ετοιμάζονται να ξαναχτυπήσουν οι Ιρλανδοί rockers Glyder, βγάζοντας το δεύτερο τους album! Ξανά στην παραγωγή ο μέγιστος Chris Tsangarides, παλαιότερα και παραγωγός των Thin Lizzy... Glyder στο πρώτο σας album μας τρελάνατε... Στο δεύτερο σας παρακαλούμε αποτελειώστε μας...!

Χριστουγεννιάτικα cd's για Heart και Blackmore's Night. Των πρώτων λέγεται "A Lovemongers Christmas" και των δεύτερων "Winter Carols". "Ρούντολφ το ε-λα-φά-κι, με καρδούλα τα-πει-νή..."!

Ο Dave Mustaine ξανά στα κέφια του προκάλεσε πάλι τους Metallica! Σε πρόσφατο live των Megadeth στη Νέα Υόρκη ξεκίνησε να παίζει το "The Four Horsemen", τραγούδι που έγραψαν αφού απολύθηκε από τους Metallica. Ξαφνικά σταματάει και λέει: "That's how they play it. This is how we play it ...!" και ξεκινάει και παίζει το "Mechanix" το οποίο είναι το "The Four Horsemen" στη δική του εκτέλεση! A, ρε Dave καλόπαιδο...

Καταπληκτικό box-set μόλις κυκλοφόρησε η εταιρεία Elektra για τα 40 χρόνια από την ίδρυση των Doors! Περιέχει 6 cd κι 6 dvd με πολύ σπάνιο και ακυκλοφόρητο υλικό, όπως και με κάποια videos! Όποιος προλάβει...!

Κι άλλο μέλος των Rose Tattoo πέρασε στην ιστορία. Πέθανε από καρκίνο στα 58 του ο Ian Rilen. †

Πάνω στο νέο τους album δουλεύουν αυτό τον καιρό οι Dream Theater, βοηθούμενοι από τον engineer Paul Northfield (Rush, Queensrÿche).

O Σουηδός παλαιοντολόγος Dr Mats Eriksson του Lund University, ο οποίος δηλώνει και φανατικός του Lemmy, ακούστε τι όνομα έδωσε στο απολίθωμα ενός σκουληκιού 428 εκατομμυρίων χρόνων... Kalloprion Kilmisteri...! Α, καλό, ε; Ο ίδιος ο M. Eriksson δηλώνει: "Ο Lemmy είναι αρκετά γνωστός στη μουσική βιομηχανία και θεωρείται ήδη ένας μύθος. Τώρα το όνομα του καταγράφεται και στην επιστήμη...". Άντε Lemmy, να σε δούμε και σε viagra! Χα, χα, χα...

Οι TNT ηχογραφούν το νέο τους album με τον παραγωγό HP Gundersen. Είναι καιρό γνωστό τώρα πως στα φωνητικά της μπάντας βρίσκεται ο πρώην τραγουδιστής των Shy, Tony Mills.

Tέλη Ιανουαρίου τελικά το καινούριο album των W.A.S.P. μέσω της SPV. Θα περιέχει και διασκευή στο "Fortunate Son" των παλιοροκάδων Creedence Clearwater Revival.

Kαι μην ξεχάσετε να δείτε οπωσδήποτε την ταινία "The Pick Of Destiny"! Jack Black και Kyle Gass σε μεγάλα γλέντια! Xάος...!

  • SHARE
  • TWEET