The Sieves, The Road Miles

Αθήνα @ DeathDisco

The Sieves, The Road Miles Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα The Sieves, The Road Miles
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

The Sieves + The Road Miles live at Death Disco

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
THE SIEVES +THE ROAD MILES
DOORS OPEN 21:30
DAMAGE 5€

THE SIEVES
Η μουσική αφετηρία για τους The Sieves ξεκίνησε στις αρχές του 2014.Γυρνώντας από το Λονδίνο και γράφωντας καινούργιο υλικό, o Γιώργος Πιαδίτης πλαισιώνει το δικό του καινούργιο σχήμα με indie,rock,alternative ηχοχρώματα και διάθεση,ο Κωστής Παπαγιαννόπουλος στο μπάσσο,ο Λάζαρος Καγκελίδης στην κιθάρα,ο Νίκος Μανάτος στα τύμπανα και ο Κωνσταντίνος Τζιαβός στην φωνή συνυπογράφουν και αυτοί το καινούργιο μουσικό τους ξεκίνημα.

Η μπάντα δραστηριοποιείται μουσικά στην Αθήνα και πρόσφατα ξεκίνησαν διαδικτυάκα το release των καινούργιων κοματιών τους,την ίδια στιγμή ξεκινούν και τις live εμφανίσεις τους για τον σκοπό του Promo του πρώτου τους live EP. Είναι εμπνευσμένοι από την Βρετανική μουσική σκηνή, απο τα 90’s μέχρι και σήμερα και από την αρχή των 00’s rock n roll και indie συγκροτημάτων της Αμερικανικής.

Οι ιδέες τους είναι βασισμένες σε κιθαριστικές επιρροές και φόρμες στα στυλ των post,indie,punk,britpop,rock n’ roll,new wave και alternative συγκροτημάτων που αγαπούν ενώ δεν λείπουν στο άκουσμα και τα samples από πλήκτρα ή άλλων ειδών οργάνα ή και πειραματισμοί αυτών στις συνθέσεις τους.Τα setlist που επιλέγουν και διαμορφώνουν για τα live τους έχουν δυναμικό και ανεβαστικό χαρακτήρα χωρίς να λείπει το ατμοσφαιρικό στοιχείο με εύηχες μελωδίες στα φωνητικά, εκφράζωντας προσωπικά συναισθήματα, κοινωνικούς προβληματισμούς, ανθρώπινες ανησυχίες και ρομαντισμό.

Σε αυτό το live θα παρουσιάσουν όλη την καινούργια τους δουλειά που σύνθεσαν όλο τον προηγούμενο χρόνο και θα ακουστούν δύο ολοκαίνουργια κομάτια τα οποία ολοκληρώσαν πρόσφατα.

https://www.facebook.com/thesieves
http://thesieves.bandcamp.com/

THE ROAD MILES
Οι Road Miles υπάρχουν και παίζουν βρώμικη αμερικάνα εδώ και περίπου ένα χρόνο, από το χειμώνα του 2014. Χρωστούν την ύπαρξη τους στα μπλουζ, στον Jack White αλλά και στους σαμανισμούς του Dave Grohl και του Josh Homme, περνώντας από την κουβέντα στο στούντιο υπό τους ήχους των Grinderman.

Οι Road Miles σέρνουν τις κιθάρες τους μέσα από reverb και παραμορφώσεις και φορτώνουν τα φωνητικά με low-fi μικρόφωνα, λέγοντας ιστορίες από ένα κόσμο με ζέστη, σκόνη και κόκκινους ήλιους να καθρεφτίζονται στο καπό ενός παρατημένου σεντάν.

Το πρώτο τους, live EP με τίτλο “Hues of Grit” θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2015.

theroadmiles.com
https://www.facebook.com/theroadmiles
  • SHARE
  • TWEET