Deep In The Top, Τσαλαπετεινοί

Θεσσαλονίκη @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

Deep In The Top, Τσαλαπετεινοί Θεσσαλονίκη @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Συγκροτήματα Deep In The Top, Τσαλαπετεινοί
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Διεύθυνση Βαΐου 5, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 2310-510081
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

DEEP IN THE TOP & ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  / ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

DEEP IN THE TOP
Οι Deep in the Top δημιουργήθηκαν το 2010 στη Θεσσαλονίκη από τέσσερεις μαθητές λυκείου. Έκτοτε έχουν εμφανιστεί σε κάποιες απ’ τις πιο γνωστές μουσικές σκηνές της πόλης καθώς και σε μουσικά φεστιβάλ.

Τον Φεβρουάριο του 2012 συνεργάστηκαν για πρώτη φορά με τη σημαντικότερη ίσως ελληνική blues μπάντα, τους Blues Wire, σε ένα live που έγινε στο Γαία live stage. Η επόμενη συνεργασία ήταν το καλοκαίρι του ’12, όταν ηχογράφησε μαζί τους δύο τραγούδια ο Ηλίας Ζάικος.

Αυτή ήταν και η πρώτη απόπειρα των Deep in the Top να ηχογραφήσουν. Δύο εβδομάδες στο studio και το αποτέλεσμα ήταν δέκα τραγούδια, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν δικές τους συνθέσεις.

Οι επιρροές των Deep in the Top ξεκινούν από τον ευρύ χώρο της Blues, αλλά επεκτείνονται και στη jazz, τη funk και, λιγότερο, στη rock. Στον ήχο της κιθάρας είναι εμφανείς οι επιρροές από κλασικούς μπλουζίστες όπως ο Albert Collins, αλλά και από πιο σύγχρονους όπως ο Eric Clapton, o Stevie Ray Vaughan και ο John Mayer καθώς και από τον Έλληνα, Ηλία Ζάικο. Στον ήχο τον πλήκτρων διακρίνεται η jazz και fusion επιρροή, από καλλιτέχνες όπως ο Jimmy Smith, ο Jack McDuff και ο Herbie Hancock.

Αυτό τον καιρό, οι Deep in the Top συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω σε δικές τους ιδέες και σχεδιάζουν τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.

ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΙ
Οι Τσαλαπετεινοί είναι μια παρέα γνωστών και φίλων απ’τη Σαλονίκη.
Ενίοτε πατάνε στη γη για να τζαμάρουν καποιο μπλουζ και να αφηγηθούν πως βλέπουν τα πράγματα απο κει ψηλά!..Μπλουζ, τζαζ και ροκ εν ρολ μουσική με φάνκυ διαθέσεις

INFO
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
Ωρα έναρξης: 22:00
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήρο θεάματος: 3€
  • SHARE
  • TWEET