Nayra

Αθήνα @ Faust

Nayra Αθήνα @ Faust
Συγκροτήματα Nayra
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Faust
Διεύθυνση Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12
Τηλέφωνο 210-3234095
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής The Sound Of Everything

Αυτή την Τετάρτη 18/02, η NAYRA ζωντάνα στη σκηνή του FAUST!

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου
FAUST Bar - Theatre - Arts
(Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Μοναστηράκι)
Ώρα Έναρξης: 22:30

Λίγο μετά την κυκλοφορία του 1ου άλμπουμ της με τίτλο "8-track", η Nayra επιστρέφει για μία ατμοσφαιρική συναυλία! Down tempo ηλεκτρονικοί ήχοι και έντονες ποπ γραμμές σε μία μοναδική βραδιά!

Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ εδώ (https://www.youtube.com/watch?v=CJkkK255L_o&list=PLpLuXHmaAXOFvW2B84Zf-ZsMoX1mXRYIu)!

Η Πηγή Κωνσταντίνου, μετά από τις συνεργασίες της ως στιχουργός και συνθέτρια με ονόματα όπως ο Craig Walker (πρώην frontman των Archive), η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, κ.ά., συστήνεται ξανά στο Αθηναϊκό κοινό αυτή τη φορά με το προσωπικό της project NAYRA, και παρουσιάζει τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό της άλμπουμ σε στίχους και μουσική της ίδιας. Από τη βραδιά δε θα λείψουν και επιλεγμένες διασκευές αγαπημένων κομματιών.
 
Με έναν ιδιαίτερο ήχο που δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα είδη και κατηγορίες, η Nayra κινείται με άνεση και μελωδικότητα ανάμεσα σε μελαγχολικούς (down tempo) ηλεκτρονικούς ήχους και σε πιο έντονες ποπ/ροκ γραμμές που αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο και αιχμηρό της στίχο. Το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο “8-track” κυκλοφορεί από την Sound of Everything, ενώ το πρώτο single "While the years are passing by" συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή Radio Spectrum της Cobalt, δίπλα στα πιο δημοφιλή ονόματα της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής.

Μαζί της οι μουσικοί: Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Γιάννης Γρυπαίος (μπάσο), Άκης Γαβαλάς (ντραμς), Ευτύχιος Γιαννακούρας (ήχος).

Ακούστε τo “Where are these feelings coming from” του Craig Walker σε στίχους της Πηγής Κ. και μουσική του Ian Ikon: https://www.youtube.com/watch?v=dJUFw3_jgQc

Ακούστε το “Ό,τι γραφτηκε στους τοίχους” της Ελεωνόρας Ζουγανέλη σε στίχους της Πηγής Κ. & Φίλιππου Πλιάτσικα και μουσική του Φίλιππου Πλιάτσικα: https://www.youtube.com/watch?v=WM_8mTJqtgM

INFO:
Τετάρτη 18/02
FAUST
Διεύθυνση: Kαλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Αθήνα
Ώρα έναρξης: 10:30
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ χωρίς κράτηση// 8 ευρώ με κράτηση
Τηλ. κρατήσεων: τηλ. 210 3234095
  • SHARE
  • TWEET