Stereovoid, Waλves, Friend Of Gods

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Stereovoid, Waλves, Friend Of Gods Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Stereovoid, Waλves, Friend Of Gods
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -


Stereovoid w/ Waλves + Friend of Gods Live at six d.o.g.s
Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ

Οι Stereovoid είναι ένα τρίο με βάση την Αθήνα, που παράγει ακραίες μεταποκαλυπτικές μουσικές ψευδαισθήσεις και λοιπές σουρρεαλιστικές ατμόσφαιρες, σαφώς επηρεασμένες από έναν ωρυμαγδό αναφορών – εντός ή εκτός κατεστημένων ειδών.

https://www.facebook.com/stereovoid

Oι Waλves είναι μια τετραμελής punk/post/indie μπάντα, η οποία σχηματίστηκε το 2014 στην Αθήνα. Η κιθάρα, το μπάσο, τα ντραμς, τα σύνθια και η φωνή είναι τα βασικά της συστατικά. Έχουν ήδη ηχογραφήσει το πρώτο τους ep το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

https://www.facebook.com/wayvesband/

Οι Friend Οf Gods είναι μια τριπλέτα προβληματισμένων, ίσως και λιγο προβληματικών, μουσικών που παίζουν ένα είδος post mathcore/ funk/ punk/ garage/ metal, ή αλλιώς με μια λέξη ΧΑΟΣ. Τους αρέσουν οι εκκεντρικές και παράξενες μελωδίες, οι άβολοι ρυθμοί, καθώς επίσης να βρίζουν και να πετάνε πράγματα ο ένας στον άλλον πάνω στη σκηνή. Το ντεμπούτο τους κυκλοφόρησε το Μαϊο του 2015 με τίτλο “Mad Music For The Apes”, ενώ αυτή την εποχή πραγματοποιούν live με υπέρμετρο ζήλο. Οι Friend of Gods δεν πιστεύουν, ούτε έχουν κάποια σχέση με θεούς και θρησκείες.

https://www.facebook.com/FriendOfGods

  • SHARE
  • TWEET