Lucky Funeral, Speedblow, Madleaf, Fuel Eater, Cellar Dogs

Αθήνα @ AN Club

Lucky Funeral, Speedblow, Madleaf, Fuel Eater, Cellar Dogs Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Lucky Funeral, Speedblow, Madleaf, Fuel Eater, Cellar Dogs
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Trailblazer Records

METAL GUESTHOUSE (revisited) vol 1
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014
An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, Αθήνα)

Σας παρουσιάζουμε το πρώτο κεφάλαιο του Metal Guesthouse (revisited) με τις παρακάτω συμμετοχές:

• Lucky Funeral (exclusive show, performing self titled album)
• Speedblow (on the road again)
• Madleaf (sick of the studio)
• Fuel Eater (heavy rock from Patras, Greece)
• Cellar Dogs (finest heavy/ groovy Athenian newcomers)

Το Metal Guesthouse είναι μία νέα διοργάνωση της Trailblazer Records. Αποτελεί ένα festival στα πρότυπα του Defcon Fest και με τις υποδομές αυτού, με δύο όμως διαφορετικά χαρακτηριστικά, που το ξεχωρίζουν από το προηγούμενο, προσφέροντας ταυτόχρονα μια νέα πρόταση στο εγχώριο underground.

Το πρώτο είναι οτι το Metal Guesthouse θα είναι διαιρεμένο σε μη προκαθορισμένο αριθμό συνεχειών (θα κάνουμε όσα γουστάρουμε δηλαδή, καλά καταλάβατε), αποτελουμένων από μπάντες με θεματική και καλλιτεχνική συνοχή μεταξύ τους. Το δεύτερο είναι οτι κάποια από τα συγκροτήματα αυτά θα παρουσιάζουν ένα special show, διαφοροποιημένο από τις συνηθισμένες τους εμφανίσεις.

Σας περιμένουμε να γεμίσετε τον χώρο του AN club με δύναμη και ενέργεια, βάζοντας -πρώτα εσείς- τα θεμέλια για άλλον έναν θεσμό.

Welcome to the Metal Guesthouse (revisited)!

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ
Ώρα έναρξης: 20:30

ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ:

LUCKY FUNERAL: Τα έχουμε πει και τα ξαναλέμε: Οι Lucky Funeral είναι η επιτομή του DIY. Έχοντας πραγματοποιήσει 3 Ευρωπαϊκά tours κι έχοντας κυκλοφορήσει 3 full length albums αλλά και πολυάριθμα split EPs, είναι μία από τις πιο ταξιδεμένες, αυτοδημιούργητες και εργατικές μπάντες του Ελληνικού underground. Ο ήχος τους; Αδιευκρίνιστος. Η σκηνική τους παρουσία; Θυελώδης.Το πρόγραμμά τους; Πολυάσχολο. Να όμως που το -πλέον- πειραματικό metal κουαρτέτο από την Αθήνα, βρίσκει τον χρόνο να μας κάνει την μοναδική τιμή να ανέβει στη σκηνή του Metal Guesthouse, πραγματοποιώντας μια αποκλειστική εμφάνιση, κατά την οποία θα ακουστεί όλο τους το πρώτο ομώνυμο album, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2008 σε CD και βινύλιο από την διοργανώτρια Trailblazer Records. Voila!

Link: www.facebook.com/luckyfuneral - www.luckyfuneral.com

SPEEDBLOW: Με βαρύ, σκοτεινό και μεταλλικό ήχο, οι Speedblow εύκολα μπορούν να γίνουν το "ναρκωτικού" όποιου αρέσκεται στο κλασικό heavy metal, αλλά δεν φοβάται να το εμποτίσει με στοιχεία ακραίου ήχου. Οι κιθαριστικές δισολίες είναι το εξέχον χαρακτηριστικό της μουσικής τους και όσο ο καιρός περνάει, τόσο περισσότερο φλερτάρουν με χεβιμεταλικές εντάσεις και ταχύτητες, ενώ η σκισμένη φωνή του Νίκου Φενερλή, προστέθηκε από το "Resurrection" EP του 2013 και μετά, για να δώσει μια άλλη πνοή στον ήδη ηλεκτρισμένο ήχο τους. Θα είναι χαρά του Metal Guesthouse να φιλοξενήσει τους Speedblow στη σκηνή του.

Link: www.facebook.com/speedblow

MADLEAF: Μπλέκοντας το rock της ερήμου και τον Αμερικάνικο νότο με το grunge rock και το alternative metal/ rock, οι Madleaf δημιουργούν ένα γκρουβάτο υβρίδιο που δεν δυσκολεύεται να σε παρασύρει στους ρυθμούς του. Το σχήμα, αποτελούμενο από έμπειρα μέλη της εγχώριας σκηνής, χτυπάει καίρια και εκκωφαντικά, καταστρέφοντας κάθε τόσο σκηνές σε Αθηναϊκά venues, κάποιες φορές συνοδεύοντας σημαντικά international acts όπως οι The Atomic Bitchwax. Στα πρόθυρα της κυκλοφορίας του διαδόχου του "Sinners", που κυκλοφόρησε το 2008 από την Poison Tree Records (Brant Bjork, Fu Manchu, Mondo Generator κ.α.), οι Madleaf ηλεκτρίζουν τη σκηνή του Metal Guesthouse.

Link: www.facebook.com/MadleafGR

FUEL EATER: Οι Πατρινοί Fuel Eater, έχοντας κατασταλλάξει σε ένα πολύ δυναμικό line-up τους τελευταίους μήνες, έχουν ξεκινήσει να γράφουν τα πρώτα τους "χιλιόμετρα" στην εγχώρια underground heavy rock σκηνή, ακολουθώντας τη παράδοση, που θέλει την Ελλάδα να βγάζει ποιοτικές heavy μπάντες. Το προσεχές πρόγραμμά τους είναι γεμάτο και ευχάριστο, αφού θα ανοίξουν -εκτός των άλλων- για τους heavy rock overlords Nightstalker στην πόλη τους, ενώ περνούν μια βόλτα από την Αθήνα, για να μας δείξουν τι μπορούν να κάνουν επί σκηνής. Υποδεχτείτε τους στο Metal Guesthouse.

Link: www.facebook.com/FuelEater

CELLAR DOGS: Το Metal Guesthouse με χαρά υποδέχεται στο line-up του, τους Cellar Dogs. Το heavy/ desert/ groove rock κουαρτέτο από τη νότια Αθήνα ιδρύθηκε το 2012 και από τότε μας γκρουβάρει τακτικά με δυνατές ζωντανές εμφανίσεις στο πλευρό των Planet of Zeus, 1000mods και άλλων ηρώων της εγχώριας σκηνής. Έχουν τσαγανό και θα σας ταρακουνήσουν, ανοίγοντας το πρώτο επεισόδιο του Metal Guesthouse (revisited).

Link: www.facebook.com/CellarDogs

LINKS:
• Event page ---> www.facebook.com/events/970090259679172
• Metal Guesthouse (revisited) official page ---> www.facebook.com/metalguesthouse
• Trailblazer Records ---> www.facebook.com/Trailblazerrecords
  • SHARE
  • TWEET