Nightstalker, Mahakala, Hazy Blue Something, Urban Legend

Λαμία @ X-Fantoma

Nightstalker, Mahakala, Hazy Blue Something, Urban Legend Λαμία @ X-Fantoma
Συγκροτήματα Nightstalker, Mahakala, Hazy Blue Something, Urban Legend
Ημερομηνία
Πόλη Λαμία
Χώρος X-Fantoma
Διεύθυνση -
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

NIGHTSTALKER / MAHAKALA - ΛΑΜΙΑ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Οι Nightstalker χωρίς ιδιαίτερες συστάσεις (αχρείαστες είναι ούτως ή άλλως) έρχονται μετά από οχτώ χρόνια ξανά στη Λαμία, να ισοπεδώσουν ότι έχει ξεμείνει από την πρώτη τους εμφάνιση (αν και δεν είχαν αφήσει και τίποτα όρθιο!). Side Fx, Ritual, Just a burn, Dead rock commandos κ.α. συνθέτουν μια δισκογραφία ικανή να εκτροχιάσει μια συναυλία πριν καλά – καλά αυτή ξεκινήσει. Περιμένουμε εναγωνίως!

Οι Αθηναίοι MAHAKALA στα πλαίσια της προώθησης του ντεμπούτου τους Devil's Music επισκέπτονται για πρώτη φορά την Λαμία και σίγουρα όχι για τελευταία! Το occult heavy rock συγκρότημα έχοντας πλέον στο πλευρό του και μια σημαντικότατη συναυλιακή εμπειρία ( support στους Grand Magus, The Devil's Blood, Taint, Obscura, Septic Flesh, Rotting Christ μεταξύ άλλων) έρχεται να μας (από)δείξει του λόγου το αληθές!
Το ομότιτλο EP (2007 -Parade Records) σχεδόν εξαντλήθηκε και έλαβε εξαιρετικά θετικές κριτικές από τον παγκόσμιο τύπο, ακολουθούμενο από δυνατές ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα.
Το 2009, έχοντας υποστεί αρκετές αλλαγές στη σύνθεση, ο sludgey ήχος του πρώτου EP μετετράπη σε ένα σατανικά τροφοδοτούμενο heavy metal υβρίδιο του '70, σε συνδυασμο με αγαπημένα συγκροτήματα του '80.
Το 2011 μπήκαν στα Sierra Studios και ηχογράφησαν 100% ζωντανά το "Devil's Music" το οποίο κυκλοφόρησε την 1η Μαρτίου, 2013 από την Supreme Music Creations και Secret Port Records.

Οι Hazy Blue Something, ξεκίνησαν σαν ένα blues-based, music project, το 2007,από τον Θάνο (κιθάρα/φωνητικά). Το 2012,αποφάσισε να γράψει μερικά κομμάτια με την βοήθεια του Δημήτρη Χριστόπουλου στα τύμπανα και του Στέλιου στο μπάσο. Σαν trio πλέον ετοιμάζονται για το live της 27ης Οκτωβρίου, ενώ και ο δίσκος είναι σχεδόν έτοιμος! Stay tuned!!

Οι Urban Legend είναι ένα heavy metal/rock συγκρότημα. Το σχήμα δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2011 στη Λαμία. Σκοπός της μπάντας αρχικά ήταν το δέσιμο της μπάντας και έπειτα η δημιουργία κομματιών. Μετά από ένα χρόνο ζωντανών εμφανίσεων οι Urban legend συνεχίζουν πάνω στον πειραματισμό σε πολλά είδη και στον προσδιορισμό της δικής τους ταυτότητας, χωρίς ωστόσο να εκλείπει η δημιουργία κομματιών.

  • SHARE
  • TWEET