Redrum, Jailcat, Silent Commitment

Θεσσαλονίκη @ Eightball

Redrum, Jailcat, Silent Commitment Θεσσαλονίκη @ Eightball
Συγκροτήματα Redrum, Jailcat, Silent Commitment
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Eightball
Διεύθυνση Πίνδου 1, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 6939196490
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής C.S. Management & Promotions, RockAces Online Radio

Η C.S.Management & Promotions και o Rockaces Online Radio Station ανακοίνωσαν έκτακτα νέα για τη συναυλία των Redrum στη Θεσσαλονίκη στις 26 Οκτώβρη στο Eightball Live Stage!

"Μετά από την ανακοίνωση της ακύρωσης των KINGDRAGON στο Official Facebook Page τους για το event των Redrum στις 26/10/2013 στο Eightball Live Stage και μετά από αρκετές προσπάθειες να βρεθεί κάποια μπάντα που θα τους αντικαταστήσει και λόγο ακύρωσης της τελευταίας στιγμής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι τρεις μπάντες (redrumgr, Jailcat, Silent Commitment) συμφώνησαν να σας ανταμείψουν με SPEACIAL EXTRA SETS!
Οι πόρτες θα ανοίξουν κανονικά στις 20.00!
Επίσης, ευχόμαστε ολόψυχα στο μέλος των Kingdragon περαστικά & καλή ανάρρωση!"

Event on FB: https://www.facebook.com/events/375992295840310/

Ημερομηνια: 26 Οκτωβρίου 2013
Τοπος: Eightball Club (Πίνδου 1 , Λαδάδικα)
Οι πόρτες ανοίγουν: 8.00 μ.μ.
Τιμή εισόδου: 10ευρώ

H C.S. Management & Promotions σε συνεργασία με το RockAces Online Radio Παρουσιάζει:

Redrum
Με την κυκλοφορία του καινούριου τους άλμπουμ και την επιτυχημένη περιοδεία τους στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού τους Τour "Victims Of Our Circumstances 2013" οι Redrum επιστρέφουν για να ταράξουν τα νερά για της πόλη τους (Θεσσαλονίκη), παρουσιάζοντας τον καινούριο τους δίσκο "Victims Of Our Circumstances" το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013 στο Eightball Club καθώς και τραγούδια απο το ντεμπούτο τους άλμπουμ “No Turning Back” και άλλες γνωστές συνθέσεις του τραγουδιστή της μπάντας Michael Bormann.

Jailcat
Οι Jailcat είναι ένα Hard Rock συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2005 στη Θεσσαλονίκη.
Στα πρώτα του βήματα, έπαιξε πολλά lives, με αξιοσημείωτες στιγμές τις συναυλίες με τους Star Star (US/GR), Wig Wam (NO) και Faster Pussycat (US), αποσπώντας πολύ καλές κριτικές για την εμφάνιση και την ενέργεια του πάνω στη σκηνή.
Το συγκρότημα θα καλωσορίσει το νέο μέλος του, Nick Grey, και θα παίξει τραγούδια από το ομώνυμο EP καθώς και από το επερχόμενο album του, το οποίο ηχογράφησε στην Αγγλία με τον παραγωγό Chris Tsangarides (Judas Priest, Thin Lizzy, Ozzy, Gary Moore).
Αυτή την περίοδο, το album βρίσκεται στα τελικά στάδια της ολοκλήρωσής του (mixing, mastering) και το συγκρότημα προετοιμάζεται για την προώθησή του.

Silent Commitment
Οι Silent Commitment δημιουργήθηκαν τον Αύγουστο του 2005 από τους Γιάννη Νάτσκο (Bass Guitar) και Ιωάννη Αμανατίδη (Electric Guitar-Composition) στην Αριδαία Ν Πέλλας. Το μουσικό ύφος του σχήματος είναι hard rock με μεταλλίζοντα και progressive στοιχεία. Το 2013 τους βρίσκει να ηχογραφούν το πρώτο τους cd στην Θεσσαλονίκη με την επιμέλεια του Κυριάκου Βασδόκα (Crosswind). Τους Silent Commitment απαρτίζουν πολύ σημαντικοί μουσικοί της Θεσσαλονίκης όπως ο Βασίλης Τοπαλίδης (Great Gig, Horizon's End, Take Cover Band, Redrum) στα φωνητικά, Νίκος Μπούμπας (Great Gig, Beta Testers, Redrum) στα πλήκτρα, και Μπάμπης Κατιρτζόγλου (Trio Confusion) στα τύμπανα. Φιλοδοξούν μέσα στο 2013 να τελειώσουν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους cd και να το προωθήσουν παίζοντας σε γνωστά festival ανά τον κόσμο. Οι Silent Commitment περιόδευσαν ανοίγοντας τις εμφανίσεις του Jeff Scott Soto στην Θεσσαλονίκη 25 Απριλίου, στην Σόφια και Μπουργάς (Βουλγαρία) στις 23 και 24/4 αντίστοιχα.

  • SHARE
  • TWEET