Wolfheart, Among Ruins, Spellbound, Divine Assault

Θεσσαλονίκη @ Eightball

Συγκροτήματα Wolfheart, Among Ruins, Spellbound, Divine Assault
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Eightball
Διεύθυνση Πίνδου 1, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 6939196490
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Οι Φινλανδοί Wolfheart του Tuomas Saukkonen (BEFORE THE DAWN, BLACK SUN AEON, DAWN OF SOLACE…) και οι Έλληνες Among Ruins με αφορμή την κυκλοφορία των ολοκαίνουριων albums τους ξεκινούν από κοινού την Ευρωπαϊκή περιοδεία τους με πρώτη στάση την Ελλάδα. Ταξιδεύουν από το Βορρά ως το Νότο, επισκέπτονται 3 πόλεις και υπόσχονται να απογειώσουν τους Έλληνες metallers.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013
Θεσσαλονίκη μαζί με τους Spellbound και Divine Assault
Eightball Live Stage
Πίνδου 1 – Λαδάδικα
Είσοδος 7€ + μπύρα
Ώρα έναρξης: 20.00

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013
Ρέθυμνο στο BLOODCULT FEST #7
ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Αγίου Φραγκίσκου
Είσοδος 8€ + μπύρα
Ώρα έναρξης: 20.00 (doors)

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013
Αθήνα μαζί με τους Mindthreat και Desert Near The End
An Club
Σολωμού 13 – 15, Εξάρχεια
Είσοδος 8€
Ώρα έναρξης: 20.00 (doors)

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

Το Γενάρη του 2013 ο Tuomas Saukkonen αποφασίζει να αφήσει πίσω του όλα τα σχήματα που είχε δημιουργήσει (Before The Dawn, Black Sun Aeon, Dawn Of Solace RoutaSielu, και The Final Harvest) για να συνεχίσει τη μουσική τους κληρονομιά με το project WOLFHEART.
Έχοντας κερδίσει τα τελευταία χρόνια δεκάδες βραβεία τόσο με τους BTD όσο και σαν σόλο καλλιτέχνης, έρχεται τώρα να κερδίσει εκ νέου το Ελληνικό κοινό με το ολοκαίνουριο album που θα παρουσιάσει live τον Οκτώβρη του 2013.
Η μουσική του, γνωστή και ως «σκοτεινή, μελαγχολική metal», όπως τη χαρακτηρίζει και ο ίδιος, θα ηχεί στα αφτιά των Ελλήνων ακροατών για 3 μοναδικές βραδιές που θα είναι και η
αρχή της Ευρωπαϊκής του περιοδείας.
facebook: https://www.facebook.com/WolfheartRealm

Νέοι, γεμάτοι ενέργεια και δημιουργικότητα οι Among Ruins είναι η πρώτη ελληνική μπάντα με δική τους μουσική ταυτότητα. Απαρτίζονται από μέλη των Nordor, Outloud, ex-Bare Infinity.
Δυναμικά ξεσπάσματα, γρήγορα death metal riffs συνδεδεμένα αρμονικά με μελωδικότητα έρχονται να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της ελληνικής metal σκηνής.
Αποφασισμένοι να βγουν νικητές μέσα από τα συντρίμμια της Ελληνικής κρίσης περιοδεύουν στην Ελλάδα με μόνο τους όχημα τη μουσική.
facebook: https://www.facebook.com/AmongRuins

  • SHARE
  • TWEET