Belleville

Αθήνα @ Dizzy Miles

Συγκροτήματα Belleville
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Dizzy Miles
Διεύθυνση Αθανασίας 4 & Ευτυχίδου (μεταξύ πλατείας Παγκρατίου & πλατείας Πλαστήρα)
Τηλέφωνο 210-7520272
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -
25 ΤΕΤΑΡΤΗ
Belleville

Οι Belleville είναι ένα γκρούπ που μετράει μόλις λίγους μήνες ζωής. Γεννήθηκε στις αρχές του 2011. Έμπνευση μας φυσικά αποτέλεσε η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Sylvain Chomet, les Triplettes de Belleville. H σκοτεινή ατμόσφαιρα των cabaret του μεσοπολέμου, η μελαγχολική και νοσταλγική διάθεση, οι λεπτές πινελιές χιούμορ, συνοδεύουν αισθητικά το μουσικό μας ταξίδι.

Οι μουσικές μας επιρροές ξεκινούν από την jazz και την blues, το swing του μεσοπολέμου, την μουσική για το θέατρο, και κάθε μορφή σύγχρονου πειραματισμού και προσέγγισης όλων των προηγουμένων. Αγαπημένοι μας καλλιτέχνες ,ενδεικτικά, οι Django Reinhardt, Muddy Waters, Ella fitzgerard, Billie Holiday, Leonard Cohen, Tom Waits, Tiger Lillies καθώς και πολλοί ακομα.
Οι Belleville, ξεκινούν το ταξίδι τους προσεγγίζοντας δικές τους συνθέσεις και διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και ήχο. Πιστεύοντας πως σύμφωνα με την σημερινή μουσική πραγματικότητα, τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο σύγχρονο από το ρετρό, οι Belleville δίνουν rendez-vous με την Μαφία του δρόμου, το κομψό στυλ και πάνω από όλα με την μουσική να παίζει το ρόλο του «οργανωτή» του εγλήματος. Σας περιμένουμε με τα τσιγάρα κολλημένα στο στόμα σας..
Τα υπόλοιπα επί σκηνής..
 
Οι Belleville είναι:
Δώρα Τσίγκα: Φωνή
Πάνος Μπίρμπας: Κιθάρα, φωνή
Λουκάς Γιαννακίτσας : Κόντρα μπάσο
Ειρήνη Αναστασίου : Tσέλο
Γιάννης Καφετζόπουλος : Πιάνο
Χάρης Παπαεμμανουήλ : Tύμπανα
  • SHARE
  • TWEET