GoodLuckWithTheBombs, SuperPuma

Αθήνα @ Void Dance Bar

Συγκροτήματα GoodLuckWithTheBombs, SuperPuma
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Void Dance Bar
Διεύθυνση Ευμολπιδών 26, Γκάζι
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -
GoodLuckWithTheBombs + SuperPuma live @ Void Dance Bar 15/05
START @ 22.30

GoodLuckWithTheBombs:
Οι GoodLuckWithTheBombs είναι μία τριμελής instrumental rock μπάντα η οποία και σχηματίστηκε στις αρχές του 2009. Αποτελείται απ' τους R.Asteroid(κιθάρα), Anadelta(μπάσο) και Jactive.toy(τύμπανα).

Ο ήχος τους είναι επηρρεασμένος από την post-rock και post-metal σκηνή αλλά αντλεί επίσης τις επιρροές του και από άλλες μουσικές σκηνές όπως η psychedelic rock και η experimental μουσική.

Τα κομμάτια τους είναι μεγάλα σε διάρκεια και ενώ δεν παρουσιάζουν τις αλλαγές στη δυναμική και το χτίσιμο της μελωδίας που χαρακτιρίζει συχνά το post-rock, αποτελούνται από αρκετές αλλαγές που συνθέτουν μία κεντρική, βαριά και σκοτεινή ατμόσφαιρα υπερέντασης και σασπένς, που λύνεται σε κάποιες πιο αισιόδοξες στιγμές, μόνο και μόνο για να ξαναεμφανιστεί στην πλήρη της ένταση.

Ο ήχος τους είναι underground και χαρακτηρίζεται από delay, βαριά παραμόρφωση και loops στις κιθάρες, έναν ύπουλα διακριτικό βόμβο στις μελωδίες των μπάσων καθώς και ατμοσφαιρικά αλλά παράλληλα εκρηκτικά και ρυθμικά μέρη στα τύμπανα.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album τους με τίτλο "From Inertia" απ' την εταιρεία Bminor Records.
Myspace: http://www.myspace.com/goodluckwiththebombs

SuperPuma:
In the summer of 2007,during that wonderful night of laughter and psychedelia,if I had drunk the glass of ouzo a Superpuma chopper would have landed in the front yard of the house,to my rescue.That is what Sera said,40 minutes later we were still laughing, 4 years (!!!) later we are still making omelets according to the gungine law.Bon appetite.....

entrance 5 €
  • SHARE
  • TWEET