Brooklyn Funk Essentials

Ηράκλειο Κρήτης @ Τεχνόπολη

Συγκροτήματα Brooklyn Funk Essentials
Ημερομηνία
Πόλη Ηράκλειο Κρήτης
Χώρος Τεχνόπολη
Διεύθυνση Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 15/20 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Βιτσέντζος Κορνάρος, Τεχνόπολις
Διοργανωτής -
BROOKLYN FUNK ESSENTIALS
Ζωντανά στο Ανοιχτό θέατρο του Τεχνόπολις
στο Ηράκλειο Κρήτης!
Σάββατο 14 Μαΐου στις 21:30

Το Ανοιχτό θέατρο του Τεχνόπολις ανοίγει τις πόρτες του για το φετινό καλοκαίρι και παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά τους χαρισματικούς BROOKLYN FUNK ESSENTIALS (U.S.A.)

Ένα θεσπέσιο μουσικό χαρμάνι με Funk, Ska, Latin, Reggae, Jazz, House, Hip-hop, Electro και Dub ήχους…το Σάββατο 14 Μαΐου 2011 στο Ανοιχτό Θέατρο του Τεχνόπολις!
Μια  σπουδαία acid jazz κολεκτίβα από τη Νέας Υόρκη θα απολαύσουμε κυριολεκτικά,  το Σάββατο 14 Μαΐου -στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής περιοδείας τους!

Oι καταπληκτικοί Brooklyn Funk Essentials ξέρουν να ξεσηκώνουν και να δημιουργούν ξέφρενο πάρτι σε κάθε παράστασή τους!
Η δεκαμελές μπάντα αποτελείται από τραγουδιστές, rappers και DJs των 90’ς, που ξεπερνά κάθε τυπολατρία και τολμά να προσεγγίσει την τζαζ, τη soul και τη Funk με μία ιδιαίτερη φρεσκάδα, ενέργεια και δημιουργική οπτική.
Από το  πρώτο τους άλμπουμ “Cool & Steady & Easy” κατέκτησαν τις μουσικές σκηνές της Νέας Υόρκης και  άρχισαν να περιοδεύουν ανά τον κόσμο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Συνεργασίες  με σπουδαίους μουσικούς και καλλιτέχνες όπως οι Parliament Funkadelic, The Roots, James Brown, Jamiroquai και άλλους. Τεράστια αποδοχή τους περίμενε στην Κωνσταντινούπολη στο  “Fui Jazz Festival” όπου ηχογραφήσουν εκεί το δεύτερο άλμπουμ τους “In The Buzz Bag”, με το γνωστό 11μελές γκρουπ Laco Tayfa. Ο δίσκος αυτός θεωρείται ορόσημο και τους χάρισε μια υποψηφιότητα για Grammy. Το 2000 κυκλοφόρησαν το τρίτο τους άλμπουμ με τίτλο “Make Them Like It”, που αποτελούσε ένα συνονθύλευμα  από Latin, Reggae, Jazz, House, Hip-hop, Electro και Dub ήχους. Φέτος, οι B.F.E. κυκλοφόρησαν το νέο δίσκο τους “Watcha Playin’ ”, οι ηχογραφήσεις του οποίου έγιναν στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, την Κωνσταντινούπολη, το Άμστερνταμ και τη Στοκχόλμη.
Και για πρώτη φορά την παρουσιάζουν ζωντανά στην πόλη μας και εγγυούνται ότι θα είναι ένα τρελό χορευτικό πάρτι με ατέλειωτες μουσικές και σκηνικές εκπλήξεις το Σάββατο 14 Μαΐου στο Ανοιχτό θέατρο του Τεχνόπολις!

Papa Dee: τραγούδι
Hanifah Walidah: τραγούδι
Everton Sylvester: τραγούδι
Lati Kronlund: μπάσο
Yancy Drew Lambert: ντραμς, φωνητικά
Desmond Foster: κιθάρα, φωνητικά
Iwan van Hetten: τρομπέτα, πλήκτρα, φωνητικά
Erik Hausler: σαξόφωνα, φλάουτο
Philippe Monrose: κρουστά
Paul "Ziggy" Zerang: ήχος

Προπώληση : 15 ευρώ
Ταμείο : 20 ευρώ
Doors Open : 20:30

Σημεία Προπώλησης :
Τεχνόπολις, Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116 Αμμουδάρα
Βιτσέντζος Κορνάρος, Μαλικούτη 18 – 20 , Κέντρο
  • SHARE
  • TWEET