Γιατί ασχολείται ο κόσμος με τον Portnoy;

Σοβαρά.

Από τον Ιάσονα Τσιμπλάκο, 10/03/2015 @ 10:11
Δεν έχω κάποιο τεράστιο κείμενο / μανιφέστο να γράψω. Είναι γνήσια και ειλικρινής απορία. Ένας κατά συρροή μίρλας και δύσκολος άνθρωπος γκρίνιαξε. Ξανά.

Σε άλλα νέα, δεν έχω άλλα νέα, οπότε θα μιλήσω για την καινούργια αγαπημένη μου ενάσχοληση, τα πόντκαστ.

«Γεια σου Τσιμπλάκο, καλωσήρθες στο 2004». Φύγε ρε εξυπνάκια να πούμε, αλλά εγώ, όπως και οι περισσότεροι που δεν έχουν ασχοληθεί με το άθλημα στο μυαλό τους το είχαν σαν το πιο βαρετό πράγμα στον κόσμο, αλλά η αλήθεια είναι πως είναι ένα πάρα πολύ όμορφο εργαλείο ώστε να γεμίσει κανείς κάποιες «κενές» ώρες με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δεν θα κάτσω να παρουσιάσω γενικώς ποια είναι τα αγαπημένα μου γιατί αυτό φίλε είναι υλικό για πολλές αποψάρες, γιατί να το χαραμίσω όλο σε ένα; Ποιός νομίζεις ότι είσαι;

Και τώρα λοιπόν που τα γράφω αυτά μου ήρθε η ιδέα πως όποια βδομάδα δεν έχω τι να γράψω, θα κάνω μία πρόταση. Κάποια συνταγή μαγειρικής ίσως, μία άκρως πετυχημένη σειρά γυμναστικών ασκήσεων, τι χρώματα πιστεύω θα πήγαιναν μούρλια με το σορτσάκι εκείνο που σ' αρέσει να φοράς όταν δεν κάνει πολύ κρύο, άτομα των οποίων οι απόψεις μετράνε και δεν είναι μίρλες και δύσκολοι. Τέτοια πράματα, καλαίσθητα. Οπότε, σήμερα, θα σας μιλήσω για ένα αγαπημένο μου podcast, το "The Weekly Planet".

Νέρντουλο γεννήθηκα, νέρντουλο θα πεθάνω. Υπάρχουν φωτογραφίες στα ίντερνετς που με δείχνουν σε φωτογραφίες νηπιαγωγείου με μπλουζάκι Τζουράσσικ Παρκ και άλλες ντυμένο Μπατμαν (από το προηγούμενο Σάββατο). Το ζω στα στενά από τα πέντε και δεν θα ανεχθώ κανέναν κουρέλα με χοντρά γυαλιά που γελάει με το "Big Bang Theory" να μου τη μπαίνει. Το "The Weekly Planet" είναι για άτομα που ταυτίζονται με την παραπάνω πρόταση. Ό,τι έχει να κάνει γενικά με τον ευρύτερο νερντόκοσμο θα το βρείτε στο υλικό που καλύπτουν τα δύο παλικάρια από την Αυστραλία που κάνουν χοστ την εκπομπή.

Βασικά, ακόμα κι αν δεν μπόρεσες να ταυτιστείς με το μότο ζωής που είναι η δια βίου νερντοσύνη, η περιέργειά σου να ακούσεις πως είναι δύο Αυστραλοί να συζητάνε για τις επιλογές casting του "Suicide Squad" ή το ποιος θα νίκαγε σε μία μάχη μεταξύ Μαγκνήτο και Βόλντεμορτ, θα υπερνικήσει τον οποιοδήποτε ενδοιασμό σου. Γενικότερα, άμα ακούγεται σαν υλικό που μπορεί να σε ενδιαφέρει, είναι ένα καλό εβδομαδιαίο ρεζουμέ για τα ανάλογα νέα που μπορεί να έχασες και με μία insightful (αρνούμαι να πιστέψω πως η μετάφραση «διορατική» είναι η λέξη που ψάχνω) ανάλυση πάνω στα συγκεκριμένα θέματα. Επίσης, νιώθω πως οι τύποι θα μπορούσαν να ήταν φίλοι μου, οπότε στηρίζω.

Αυτά. Την εκπομπή προχθές την ακούσατε; Δεν σας αδικώ, αλλά αν βαριέστε τα Κυριακόβραδα, περάστε μία βόλτα από το σταθμό μας. Ή και τώρα, τζάμπα είναι. ΚΛΙΚ

Τι εννοείς γιατί σε τράβηξα εδώ με τον κλικμπεήτικο τίτλο για να σου μιλήσω για υπερήρωες και πόντκαστς; Δεν καταλαβαίνω που το πας.

Until next time
-godspeed

I.T. The Rocking Raccoon
  • SHARE
  • TWEET