Οι Judas Priest δεν κάνουν σκέψεις για ολοκλήρωση της πορείας τους

Rob Halford: «Δεν μπορούμε να σκεφτούμε λέξεις όπως συνταξιοδότηση ή αποχαιρετιστήρια περιοδεία»

07/03/2018 @ 14:25

Σε πρόσφατη συνέντευξη τους ο Rob Halford και ο Ian Hill ρωτήθηκαν για το αν κάνουν σκέψεις σε σχέση με το τέλος των Judas Priest, μετά από την αποχώρηση των Black Sabbath τον περασμένο χρόνο, την ανακοίνωση της αποχαιρετιστήριας περιοδείας των Slayer αλλά και το πρόβλημα υγείας του Glenn Tipton.

«Δε μπορώ να μας φανταστώ να ανακοινώνουμε πως στις 3 η ώρα μιας Τετάρτης, του 2022 οι Judas Priest ολοκληρώνουν την διαδρομή τους», αναφέρει χαριτολογώντας ο Rob Halford.

«Νομίζω πως αυτή την εποχή νιώθουμε, περισσότερο από ποτέ, ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα χρόνια πορείας που δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε λέξεις όπως "συνταξιοδότηση" ή "αποχαιρετιστήρια περιοδεία". Έχω την αίσθηση πως προοδευτικά θα αρχίσουμε να παίζουμε όλο και λιγότερο αλλά δε μπορώ να πω πως αυτό θα συμβεί στο άμεσο μέλλον».

Ο Ιan Hill από την πλευρά του αστειεύτηκε με την αποτυχημένη απόπειρα της μπάντας να αποσυρθεί μετά από την "Epitaph" περιοδεία, αναφέροντας πως δε συνέβη λόγω της προσφοράς για συναυλίες που προέκυψε.

«Πώς να αποσυρθείς; Νέο άλμπουμ, περιοδεία, συνεχόμενες προσφορές για νέες ημερομηνίες από όλο τον κόσμο. Τα ξεχνάς όλα και ετοιμάζεις τη βαλίτσα».

«Πρέπει να πηγαίνεις όπου σε ζητούν οι fans», προσθέτει ο Rob.

Και ολοκληρώνοντας:

«Δεν μπορείς να αρνηθείς σε ανθρώπους που σε στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα και αν ο προορισμός είναι εκτός σχεδίου, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τον τελευταίο σου σταθμό. Συνεχίζουμε λοιπόν μέχρι τη στιγμή που το τέλος θα επιλέξει να μας χτυπήσει την πόρτα».

  • SHARE
  • TWEET