Κι άλλη διακοπή των γυρισμάτων του φιλμ για τους Queen

Αυτήν τη φορά, ο σκηνοθέτης δεν επέστρεψε ποτέ στο πλατό!

04/12/2017 @ 14:07

Το δράμα συνεχίζεται με το "Bohemian Rhapsody", το διαβόητο πλέον βιογραφικό φιλμ με πρωταγωνιστή τον Rami Malek, που φιλοδοξεί να αποτυπώσει στο πανί όσο πιο πιστά γίνεται την πορεία των Queen.

Για μια ακόμη φορά, η παραγωγή της ταινίας έχει διακοπεί, σύμφωνα με δήλωση που δημοσίευσε η Twentieth Century Fox, λόγω «απροσδόκητης μη διαθεσιμότητας του [σκηνοθέτη της ταινίας] Bryan Singer».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης δεν επέστρεψε ποτέ στο πλατό μετά το διάλειμμα των Ευχαριστιών. Εκπρόσωπός του φέρεται να δήλωσε στο BBC πως η απουσία οφείλεται σε θέμα υγείας μέλους της οικογένειάς του.

Ο Singer εξαφανίστηκε στο παρελθόν και από τα γυρίσματα του "X-Men: Apocalypse" το 2016, αλλά και του "Superman Returns" το 2006.

Το 2010, ο Sacha Baron Cohen προσελήφθη για να ενσαρκώσει τον Freddie Mercury στο πολύπαθο φιλμ, αλλά εγκατέλειψε το πρότζεκτ μετά από διαφωνία με την μπάντα. Ο Brian May αργότερα ισχυρίστηκε ότι ο Cohen είχε πει ψέματα ότι υπήρξαν μεταξύ τους προβλήματα.

Ο Malek υπέγραψε για τον ρόλο τον περασμένο Νοέμβριο.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβρη του 2018.

  • SHARE
  • TWEET