Τελικά, ποιος θα υποδυθεί τον Freddie Mercury;

«Χαμός» στο διαδίκτυο σχετικά με τη συμμετοχή του Sacha Baron Coen στην ταινία

30/03/2015 @ 11:35
O Sacha Baron Coen, ο γνωστός Βρετανός κωμικός, έγινε διάσημος με τον φοβερό και τρομερό ''Borat''.

Το 2013 αποφάσισε, προς έκπληξη πολλών, να υποδυθεί τον μακαρίτη Freddie Mercury, σε μια παραγωγή που έμοιαζε φιλόδοξη, καθώς ο ίδιος αναζητούσε μεγάλα ονόματα για να το σκηνοθετήσουν.

Οι υπόλοιποι όμως Queen αντέδρασαν στην επιλογή του 43χρονου ηθοποιού, και εκείνος ανακοίνωσε πέρσι την οριστική αποχώρησή του από την τανία. Ο Brian May, είχε δηλώσει πως «ο κόσμος δεν θα μπορέσει να ταυτιστεί με την κωμική περσόνα του Coen» ενώ οι φήμες έκαναν λόγο πως απλά η μπάντα δεν ενέκρινε τον τρόπο που τους απεικόνιζε το σενάριο. Εκτοτε, τα ονόματα του ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τον frontman των Queen που πέθανε από Aids το 1991, πληθαίνουν.

Δύο μέρες όμως πριν, ο μάνατζερ της ιστορικής rock μπάντας Jim Beach, δήλωσε σε διάρκεια τελετής βραβείων ατζέντηδων και μάνατζερ πως η παραγωγή έπεισε τον Sacha Baron Coen να επιστρέψει ως πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης και παραγωγός! Το διαδίκτυο «βούιξε» και η είδηση έγινε πρώτο θέμα σε δεκάδες μεγάλα site.

Ο Brian May όμως απάντησε άμεσα λέγοντας πως «σε απάντηση σχετικά με την ταινία για τον Freddie, όπου δηλώθηκε ότι ο Coen θα γράψει, θα κάνει παραγωγή, θα σκηνοθετήσει και θα παίξει όλους τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, φοβάμαι πως κάποιοι το πήραν στα σοβαρά. Ήταν απλά ένα αστείο...». Καμία αντίδραση δεν υπάρχει από τον ίδιο τον Coen ενώ με συνεχή update τα ειδησεογραφικά δίκτυα «αναιρούν» την αρχική είδηση.
  • SHARE
  • TWEET