Μέλη death metal μπάντας συλλαμβάνονται για απαγωγή

Οι Decapitated οδηγήθηκαν στις φυλακές του Los Angeles

11/09/2017 @ 12:46

Συνελήφθησαν τα τέσσερα μέλη της πολωνικής extreme metal μπάντας Decapitated, μετά από live εμφάνισή τους στη Santa Ana της California.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι τέσσερις μουσικοί θεωρούνται ύποπτοι για την απαγωγή μιας γυναίκας μετά από το show που έδωσαν στο Spokane της Washington, στις 31 Αυγούστου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα κατήγγειλε την απαγωγή της από τους μουσικούς, τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Σεπτεμβρίου, ισχυριζόμενη πως παραβρέθηκε στη συναυλία της μπάντας με τους Thy Art Is Murder, στα πλαίσια της "Double Homicide" περιοδείας τους.

Οι Michael M. Lysejko (27 ετών), Waclaw J. Kieltyka (35 ετών), Rafal T. Piotrowski (31 ετών) και Hubert E. Wiecek (30 ετών) συνελήφθησαν από την αστυνομία του Los Angeles και προφυλακίστηκαν στην Los Angeles County Jail, αναμένοντάς την έκδοσή τους στο Spokane. Επιπρόσθετες κατηγορίες είναι πιθανές.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ανακοινώθηκαν δύο εμφανίσεις των Decapitated στην Ελλάδα, σαν opening act των Kreator, στα πλαίσια της Gods Of Violence European Tour 2018 των τελευταίων.

  • SHARE
  • TWEET