Οι Black Country Communion ανακοινώνουν νέο άλμπουμ

Το "BCCIV" κυκλοφορεί στις 22 Σεπτεμβρίου

01/08/2017 @ 11:40

Οι Black Country Communion, η μπάντα του Glenn Hughes, του Jason Bonham, του Derek Sherinian και του Joe Bonamassa, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ.

Το "BCCIV", είναι ο τέταρτος δίσκος του συγκροτήματος και θα βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων στις 22 Σεπτεμβρίου, ακολουθώντας το "Afterglow" του 2012. 

Σε δήλωσή του ο Glenn Hughes σημειώνει:

«Είχαμε τέσσερις μήνες για να γράψουμε το άλμπουμ και νομίζω πως το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Όλοι μας θέλαμε να κάνουμε ένα δίσκο εφάμιλλο των προηγούμενων, εξελίσσοντας, όμως, τον ήχο μας καθώς δεν είχαμε καμία διάθεση να επαναπαυθούμε στις δάφνες μας. Η νέα δουλειά παρουσιάζει τους Black Country Communion με έναν "μεγαλύτερο", πιο έντονο και γεμάτο riffs ήχο. Αν έχετε στο νου σας ένα folk άλμπουμ, τότε πρέπει να ...απευθυνθείτε αλλού». 

Οι Black Country Communion ανακοίνωσαν και δυο συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, στα πλαίσια της προώθησης του "BCCIV", με την πρώτη να λαμβάνει χώρα στο Wolverhampton Civic Hall στις 2 Ιανουαρίου και τη δεύτερη στο London Hammersmith Apollo στις 4 Ιανουαρίου του 2018.

Το tracklist του "BCCIV":

Collide
Over My Head
The Last Song For My Resting Place
Sway
The Cove
The Crow
Wanderlust
Love Remains
Awake
When The Morning Comes
With You I Go (Bonus track on vinyl edition)

  • SHARE
  • TWEET