Σλίπινγκ μπαγκ για φεστιβάλ: Η νέα εφεύρεση που θα ...φορεθεί;

Οι δημιουργοί του SLPY θέτουν ως target group τους λάτρεις των φεστιβάλ

03/03/2015 @ 20:35
Οι δημιουργοί ενός σλίπινγκ μπαγκ που φοριέται, το οποίο ονομάζουν SLPY, στοχεύουν να μοσχοπουλήσουν το προϊόν τους στα επερχόμενα φεστιβάλ του καλοκαιριού, όπως αναφέρει το περιοδικό Classic Rock.

Το SLPY σχεδιάστηκε από την Internet Fusion Ltd, η οποία ισχυρίζεται ότι βρήκε τη λύση για όσους «επιθυμούν την άνεση του σλίπινγκ μπαγκ χωρίς να χρειάζεται να το κουβαλούν ξεχωριστά».

Με τα Download, Bloodstock, Reading & Leeds και Ramblin' Man Fair στον ορίζοντα, η Internet Fusion δηλώνει ότι το προϊόν της θα επιφέρει μια σημαντική αλλαγή στο φεστιβαλικό lifestyle. Αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν -μιας και το τελευταίο trend των φεστιβάλ, το selfie stick, έχει απαγορευτεί από τους περισσότερους συναυλιακούς χώρους.

Τα λόγια τους είναι τα εξής: «Οι περισσότεροι από εμάς δεν θα σκαρφαλώσουμε το Έβερεστ ούτε θα ταξιδέψουμε στον Βόρειο Πόλο. Πιθανότατα να μην βρεθούμε ποτέ σε κατάσταση επιβίωσης -βασικά είναι εξαιρετικά απίθανο να περάσουμε πάνω από 24 ώρες χωρίς σήμα στο κινητό. Το SLPY τα καταλαβαίνει αυτά και σχεδιάζεται για ανθρώπους που αγαπούν τα φεστιβάλ, το κάμπινγκ, το couch surfing, το snowboarding και λοιπές παρόμοιες δραστηριότητες.»
  • SHARE
  • TWEET