Ο Scott Ian είχε δώσει τελεσίγραφο στους Anthrax για τον Joey Belladonna

...αλλά το έχει μετανιώσει

22/10/2016 @ 10:45

Ο κιθαρίστας των Anthrax, Scott Ian, αποκάλυψε ότι είχε πιέσει την μπάντα να επιλέξει μεταξύ εκείνου και του τραγουδιστή τους, Joey Belladonna, το 1992.

Ο John Bush αντικατέστησε τελικά τον τραγουδιστή της κλασικής εποχής των Anthrax, Belladonna, ο οποίος, όμως, επέστρεψε στο συγκρότημα το 2010 και έχει έκτοτε ηχογραφήσει δύο δίσκους μαζί του.

Ο Ian είχε πει πέρσι στο TeamRock ότι η αλλαγή τραγουδιστή ήταν αποτέλεσμα της δικής του ανωριμότητας: «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον τρόπο που ο Belladonna τραγουδούσε τις λέξεις που έγραφα. Όταν φτάσαμε στο "Persistence Of Time", απλά κατά την γνώμη μου το όλο πράγμα έπαψε να λειτουργεί σωστά.»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του για το WTF With Marc Maron, ο Ian δήλωσε: «Απλά, ειλικρινά, δεν είχα πια την υπομονή. Έγραφα τις λέξεις και δεν μπορούσα να ανεχτώ ότι κάποιος άλλος πέρα από μένα τις τραγουδούσε. Δεν το άντεχα. 'Αυτές είναι οι δικές μου λέξεις, τα δικά μου συναισθήματα και εσύ δεν είσαι εγώ'. Η λύση μου τότε ήταν να πάω στην μπάντα και να πω σε όλους ότι πρέπει να διαλέξουν, αυτόν ή εμένα.

Ωστόσο δεν κρατούσα μόνο εγώ το όπλο. Όλοι συμφωνούσαν πάνω-κάτω μαζί μου. Μουσικά πηγαίναμε κάπου αλλού και ο Joey εκείνη την εποχή έμοιαζε να μην μας αντιπροσωπεύει.»

Στο βιβλίο του, "I’m The Man: The Story Of That Guy From Anthrax", ο Ian παραδέχτηκε «πως έπρεπε να του δώσουν μια ευκαιρία».

Για τον φετινό δίσκο των Anthrax, "For All Kings", ο Κώστας Πολύζος έγραψε στην αντίστοιχη κριτική: «Χωρίς ψυχαναγκαστικές εμμονές με το παρελθόν, ο δίσκος αποδεικνύει πως το συγκρότημα τελεί υπό καθεστώς συνθετικής ευφορίας»

  • SHARE
  • TWEET