Νέο super-group με μέλη των Mastodon, Queens Of The Stone Age, At The Drive-In

Ακούστε τo πρώτο δείγμα από τους Gone Is Gone με τίτλο "Violescent"

14/04/2016 @ 15:20

Μέλη των Mastodon, των Queens Of The Stone Age και των At The Drive-In «έδωσαν τα χέρια» για το σχηματισμό μιας νέας υπερ-μπάντας, τους Gone Is Gone.

Το supergroup αποτελείται από τον τραγουδιστή και μπασίστα των Mastodon, Troy Sanders, τον κιθαρίστα των Queens Of The Stone Age, Troy Van Leeuwen, τον ντράμερ των At The Drive-In, Tony Hajjar, και τον πολυοργανίστα Mike Zarin.

Το Rolling Stone αναφέρει πως το κουαρτέτο θα κάνει το πρώτο live του στις 27 Απριλίου στο Dragonfly του Los Angeles και ένα δείγμα της δουλειάς τους θα κάνει την παρθενική του εμφάνισή με τη μορφή EP κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού. Θα ακολουθήσει ένα LP με δεκατρία κομμάτια, κι αυτό αργότερα μέσα στο 2016.

Οι Gone Is Gone συνεχίζουν, εμπλουτίζουν και εξελίσσουν την μακρόχρονη συνεργασία του Tony Hajjar και του Mike Zarin οι οποίοι έχουν συνεργαστεί σε αναρίθμητα score κινηματογραφικών τρέιλερ αλλά και στη μουσική για το video game "Tom Clancy‘s Splinter Cell".

Τα υπόλοιπα μέλη παραμένουν ενεργά, καθώς ο Troy Sanders κυκλοφόρησε με τους Mastodon το "Once More ‘Round The Sun" το 2014, ενώ ο Van Leeuwen περιοδεύει με τον Iggy Pop και τον Josh Homme, για το ολοκαίνουργιο "Post Pop Depression".

Ακούστε δείγμα του "Violescent" εδώ.

  • SHARE
  • TWEET