Αμερικάνικη punk μπάντα γυρίζει πορνό στην αυλή εκκλησίας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Αγανακτισμένη από την Βαπτιστική Εκκλησία του Westboro δηλώνει η punk μπάντα Get Shot

09/10/2013 @ 13:17
Το punk συγκρότημα Get Shot γύρισε πορνογραφική ταινία στην μπροστινή αυλή της Βαπτιστικής Εκκλησίας του Westboro.

Σύμφωνα με το Spin, οι Get Shot -οι οποίοι είναι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας πορνογραφικού περιεχομένου Get Shot Girls- δήλωσαν μέσω Facebook ότι θέλουν να διχάσουν τον κόσμο με την πράξη τους και τόνισαν ότι η εκκλησία «δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να διαδίδει μίσος».

Στο επίμαχο video, η μπασίστρια Laura Lush αυνανίζεται στην αυλή της εν λόγω εκκλησίας. Η ίδια δήλωσε: «Θέλω απλά να ανοίγω τα πόδια μου και να προκαλώ τον κόσμο.»

Η JP Hunter, επίσης μέλος του συγκροτήματος, δήλωσε: «Υπήρχε πολύ κίνηση στον δρόμο μπροστά μας και είδαμε μερικούς μπάτσους σε μια καφετέρια λίγα τετράγωνα παραπέρα. Η βενζίνη και η κοκαΐνη αρκούσαν ίσα-ίσα για να φτάσουμε στο Denver για την επόμενη συναυλία μας. Δεν είχαμε λεφτά να πληρώνουμε στην αστυνομία, οπότε έπρεπε να μην γυρίσουμε μεγάλο video, ούτως ώστε να σταματήσουμε πριν έρθουν οι μπάτσοι.»

Η Βαπτιστική Εκκλησία του Westboro είναι γνωστή για τις ομοφοβικές της απόψεις και τις αφίσες της με το motto «God hates fags». Έχουν, μάλιστα, μιλήσει εναντίον πολλών διάσημων καλλιτεχνών, όπως οι Radiohead, Slayer και Taylor Swift.
  • SHARE
  • TWEET