Οι 4Bitten αποκτούν δεύτερο κιθαρίστα

Ο John Mcris εντάσσεται στο δυναμικό της μπάντας

16/05/2016 @ 10:35

Οι 4Bitten ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά, την ένταξη στο δυναμικό της μπάντας του κιθαρίστα και παραγωγού John Mcris (Aνώριμοι), ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του δεύτερου κιθαρίστα, μαζί με τον George Maroulees. Το συγκρότημα δηλώνει ενθουσιασμένο με την συνεργασία αυτή και θεωρεί ότι ένα καινούργιο κεφάλαιο ξεκινάει στην πορεία του.

Ο George Maroulees χαρακτηριστικά δηλώνει: «...είμαι πολύ χαρόυμενος που ο Γιάννης δέχτηκε την προτασή μας να έρθει στην μπάντα. Στα δώδεκα χρόνια πορείας μας δεν είχαμε αλλάξει η προσθέσει ποτέ κανένα άλλο μέλος και η κίνηση μας αυτή έγινε μέτα απο πολύ σκέψη. Με τον Γιάννη στην μπάντα πλέον ακουγόμαστε φανταστικά, ειμάστε πολύ δεμένοι και η χημεία μας είναι απίστευτη. Πλέον θα μας δοθεί η ευκαιρία να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο τα κιθαριστικά μέρη κάτι που είναι χαρακτηριστικό μας. Ήδη δουλεύουμε πυρετωδώς πάνω σε καινούργιο υλικό που θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε πολύ σύντομα...»

Τα καλά νέα συνεχίζονται όμως με την ανακοίνωση της συμμετοχής του συγκροτήματος σε ένα απο τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ουαλίας στην Αγγλία, το Hard Rock Hell X, που διεξάγεται τον προσεχή Νοέμβριο, καθώς επίσης και κάποια headline dates σε πολλές Αγγλικές πόλεις. Στο φεστιβάλ φέτος θα εμφανιστούν ονόματα όπως Ugly Kid Joe, Ratt, Glenn Hughes, Graham Bonnet Band, Livin Colour, και πολλοί άλλοι.

Οι ημερομηνίες εμφάνισης του συγκρότηματος είναι οι ακόλουθες:

November 11th Hard Rock Hell X Festival North Wales
November 12th Anvil Bournemourh
November 13th TBA
November 15th TBA
November 16th Trillians Newcastle
November 17th TBA
November 18th Firehouse Southampton
November 19th Fuel Rock Club Cardiff
November 20th TBA

Δελτίο Τύπου

4Bitten Hard Rock Hell X

  • SHARE
  • TWEET