Hail Spirit Noir, Natvre's, Dysnerved

Θεσσαλονίκη @ Eightball

Hail Spirit Noir, Natvre's, Dysnerved Θεσσαλονίκη @ Eightball
Συγκροτήματα Hail Spirit Noir, Natvre's, Dysnerved
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Eightball
Διεύθυνση Πίνδου 1, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 6939196490
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 19:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Hail Spirit Noir, Natvre's, Dysnerved Concert

Το νέο άλμπουμ ''Mayhem in Blue'' των HAIL SPIRIT NOIR κυκλοφόρησε λίγους μήνες πριν και τώρα ήρθε η ώρα η μουσική να μεταφερθεί στη σκηνή! Η μουσική των HAIL SPIRIT NOIR μπορεί να περιγραφεί ως ένα ιδιαίτερο κράμα μεταξύ psychedelic rock και progressive black metal. Η μπάντα θα παρουσιάσει κομμάτια και απο τα 3 άλμπουμ της με έμφαση στην ψυχεδέλεια και τον αυτοσχεδιασμό. 

σελίδα FB: Hail Spirit Noir

Με έτος ίδρυσης το 2014, το black metal trio NATVRE'S από τη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσει κομμάτια από το καταιγιστικό, σύμφωνα με τον διεθνή και εγχώριο τύπο, ντεπούτο album ''Wrath'', καθώς και νέο υλικό από το επερχόμενο album που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο μέσω της Argento Records.

σελίδα FB: Natvre's

Οι DYSNERVED είναι μια τετραμελής "post-death metal" μπάντα από τη Θεσσαλονίκη.Μουσικά, η μπάντα κινείται στα μονοπάτια του ακραίου ήχου που πρωταρχικά χάραξαν μπάντες όπως οι Gorguts, Ulcerate κ.α. Αυτό τον καιρό η μπάντα ετοιμάζει τον πρώτο full length δίσκο της που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

σελίδα FB: Dysnerved

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσα άτομα έχουν εισιτήριο απο την συναυλια των Virus της 29ης Οκτωβρίου 2016, θα μπορούν να έχουν δωρεάν είσοδο μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

Τιμή εισιτηρίου : 8 ευρώ

Πρόγραμμα:

Η είσοδος ανοίγει στις 19.30

Dysnerved 20.00-20.40
Natvre’s 21.00-21.50
Hail Spirit Noir 22.15- 23.15

  • SHARE
  • TWEET