Playground Theory, Lower Cut

Αθήνα @ Bios

Συγκροτήματα Playground Theory, Lower Cut
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Bios
Διεύθυνση Πειραιώς 84
Τηλέφωνο 210-3425335
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής Puzzlemusik

Playground Theory & Lower Cut

Τετάρτη 30 Απριλίου
@ Bios

Τετάρτη 30 Απριλίου
Playground Theory & Lower Cut
Bios Front
Πειραιώς 84
Ελεύθερη Είσοδος
Ώρα έναρξης: 21.30

www.bios.gr
210- 3425335

Η Puzzlemusik καλωσορίζει στο δυναμικό της τους Lower Cut!

Το πενταμελές συγκρότημα από την Αθήνα έρχεται να προστεθεί στο roster της Puzzlemusik και να συμπληρώσει το αγγλόφωνο τμήμα της το οποίο περιλαμβάνει ακόμη τους Θεσσαλονικείς Jane Doe και τους Αθηναίους Playground Theory.

Σε αυτήν την πρώτη συναυλία με τα «χρώματα» της Puzzlemusik οι Lower Cut θα μας παρουσιάσουν τα τραγούδια του ντεμπούτου άλμπουμ τους που βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης και που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.
Μαζί με τους Lower Cut θα εμφανιστούν και οι Playground Theory που εκτός από τα ήδη αγαπημένα τραγούδια του περσινού ντεμπούτου τους Speaking of Secrets θα μας παρουσιάσουν και νέο υλικό σε μια πρώτη επαφή με την πιθανή νέα τους κατεύθυνση.

Αυτή η συναυλία – καλωσόρισμα των Lower Cut που διοργανώνει η Puzzlemusik έχει τον χαρακτήρα γιορτής για αυτό και σας καλούμε να γνωριστούμε.
Η συναυλία γίνεται με ελεύθερη είσοδο, ενώ προς το τέλος της βραδιάς μέλη και των δύο συγκροτημάτων θα μοιραστούν τη σκηνή και θα παίξουν μαζί το τελευταίο τραγούδι της συναυλίας.

Η μουσική των Playground Theory μοιάζει να είναι βγαλμένη από όνειρα ή εφιάλτες, μυστικές σκέψεις και αγωνίες, καλά κρυμμένους φόβους αλλά και την αίσθηση του να επιπλέεις ελεύθερος, κάποιες φορές με το πρόσωπο προς τα κάτω.
Η μουσική των Lower Cut μπορεί να περιγραφεί σαν ένα μίγμα αιθέριων φωνητικών και ηλεκτρονικών ήχων, μαζί με δυνατές κιθάρες και rhythm section, συνδυάζοντας ποπ μελωδίες με σκληρά ξεσπάσματα.

Τα παραπάνω όμως είναι απλώς λόγια. Σας καλούμε να απολαύσετε τη μουσική…

Τους Lower Cut αποτελούν οι: Ειρήνη Αργύρη (φωνητικά), Βαγγέλης Σταυρουλάκης (κιθάρα), Αλέξανδρος Δαρμής (πλήκτρα), Γιάννης Ευθυμίου (μπάσο), Βασίλης Μπάλδος (ντραμς)

Τους Playground Theory αποτελούν οι: Μάρσια Ισραηλίδη (φωνητικά), Δημήτρης Νέγκας (πλήκτρα), Βαγγέλης Κατσουλάκης (ντραμς), Κώστας Επιτρόπουλος (κιθάρα), Μίλτος Κριτικός (μπάσο)

Μια πρώτη γεύση Lower Cut
https://soundcloud.com/lower_cut/some-random-summer-rain

Playground Theory links
https://www.youtube.com/watch?v=L10I4KQKuMw
https://www.youtube.com/watch?v=abPhzF1ljfk

  • SHARE
  • TWEET