Αποψάρες 2.0

Sup?

Από τον Ιάσονα Τσιμπλάκο, 06/03/2015 @ 10:21
Όριστε, να 'μαστε πάλι εδώ. Σαν δυο παλιοί γνωστοί που δεν έχουν ακριβώς ακόμα καταλάβει αν χαίρονται που συναντιούνται ξανά μετά από καιρό και απλά πάνε με το ρεύμα και όπως τους βγει.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακόμα καταλήξει ποιο ακριβώς θα είναι το νόημα/περιεχόμενο των αρθρακίων αυτών, αλλά θα υπάρχουν, οπότε κάτι είναι κι αυτό. Το πιθανότερο δηλαδή είναι να είναι ντεπόζιτο ράντομ σκέψεων και προβληματισμών, εμπνευσμένο κυρίως από την καθημερινότητά μου, είτε αυτό έχει να κάνει με τη μουσική, τις σειρές, τις ταινίες, την ποπ-κουλτούρα γενικότερα και τη σκληρή, σκληρή, ζωή. Ποιος ξέρει ρε φίλος; Κοτζάμ φωτογραφία έκατσα και έβγαλα, αυτό θα πει δέσμευση (ευχαριστώ Φέεενια).

Θα μου πεις ποια η διαφορά με το ρακούν το προηγούμενο, και θα σου πω δεν ξέρω, αλλά άσε με να πιστεύω πως είναι κάτι καινούργιο ώστε να μη το βαρεθώ μπαμ-μπαμ. Υποθέτω πάνω κάτω τις ίδιες αηδίες θα διαβάζετε (και αν στο μεταξύ δε με είχατε βρει στο Cine μάλλον δε με αγαπάγατε αρκετά και άρα δε μου αξίζετε).

Οπότε ναι, μία πρόχειρη εισαγωγή και πάμε χέρι-χέρι για καινούργια πράματα.

Και τώρα που είπαμε καινούργια πράματα – MAAAASTER OF THE SEEEGUE – προσέξατε ότι έχουμε πλέον ραδιοφωνικό σταθμό; Καλά ε. Ήξερες ότι κάνω και εκπομπές; Όχι; Την Κυριακή είναι η δεύτερη, προλαβαίνεις να γίνεις ο πιο πιστός μου θαυμαστής. Κάθε Κυριακή λοιπόν εννιά με ένδεκα. Τι άλλο έχετε να κάνετε τέτοια ώρα; Έχει λαηβ Fame Story; Νιώθω πως έχω να ανοίξω την τηλεόραση από τότε.

Κάποιοι με πληροφόρησαν πως απογοητεύτικαν από τη φωνή μου. Δεν ξέρω τι περιμένατε, αλήθεια.

Τέλοσπαντων, το λινκ είναι εδώ και απάρεντλυ έχουμε και τσατ, οπότε μπορείτε να μου την μπαίνετε. Ακούστε και γενικότερα ε, έχουμε πχιοτικούς παραγωγούς/συντάκτες/άτομα που μόνα εκείνα μας ακούνε.

Τα κείμενα εδώ θα ανεβαίνουν τις Τρίτες. Σήριουσλη, μην έχετε απαιτήσεις.

Until next time (την Κυριακή ε, σας περιμένω)
-godspeed

I.T. The Rocking Raccoon.
  • SHARE
  • TWEET