Ο Vassilikos live από τον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

Η σειρά #snfccAtHome:music συνεχίζεται την Πέμπτη 2 Ιουλίου

29/06/2020 @ 21:30

Vassilikos - "Κολάζ"

Στις ενορχηστρώσεις και στο πιάνο ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

Mαζί τους οι Ventus Ensemble

Η σειρά #snfccAtHome:music συνεχίζεται την Πέμπτη 2 Ιουλίου με τον Vassilikos, ο οποίος θα βρεθεί στη σκηνή του Θόλου, στον Λαβύρινθο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, για πρώτη φορά με την παρουσία περιορισμένου κοινού μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα «διαφορετικό live», με τραγούδια από την εποχή των Raining Pleasure και των διασκευών του "Vintage", έως το τελευταίο πρόσφατο προσωπικό του άλμπουμ.

Τραγούδια, τα οποία θα συνθέσουν ένα κολάζ, που θα παρουσιαστεί σαν μια καινούργια ενιαία μουσική ιστορία, μέσα από τις ενορχηστρώσεις του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου και τη συμμετοχή των πνευστών οργάνων του Ventus Ensemble.

Ο Vassilikos, συνθέτης και στιχουργός των Raining Pleasure, μετά από το χρυσό "Vintage" και το εξαιρετικά τολμηρό "Sunday Cloudy Sunday" σε διασκευές της μουσικής το Βασίλη Τσιτσάνη, αλλά και το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ "Amazing Grey", το οποίο μας παρουσίασε τον περασμένο Απρίλιο, επιστρέφει με αυτό το καινούργιο πρότζεκτ, που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο των καλοκαιρινών συναυλιών του 2020. Είναι η πρώτη φορά που ο Vassilikos εμπιστεύεται τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών του σε κάποιον άλλον και μάλιστα σε μία πολύ ιδιαίτερα ενορχήστρωση, που θα μας ταξιδεύει από το ένα κομμάτι στο άλλο, χωρίς παύση!

O Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, συνθέτης, πιανίστας και ενορχηστρωτής, είναι ένας από τους πιο δραστήριους μουσικούς της εγχώριας δισκογραφίας, μετρώντας δεκάδες επιτυχημένες συνεργασίες με τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες, από το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι έως και alternative, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική. Το ντεμπούτο του έγινε το 2016 με την κυκλοφορία του έργου του "Circular Argument" από την Decca Classics. Έργα του έχουν παρουσιαστεί ζωντανά στην Αμερική, την Ιαπωνία, την Ελβετία, την Πορτογαλία, τη Χιλή και την Ελλάδα.

Τα μέλη του Ventus Ensemble έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς μουσική για τα ξύλινα και χάλκινα πνευστά, έχοντας ήδη εντυπωσιάσει με τον ιδιαίτερο ήχο και τις προσεκτικά επιλεγμένες τους ερμηνείες σε μεγάλες αίθουσες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ο ξεχωριστός τρόπος προσέγγισής τους στην μουσική τους καθιστά ένα από τα σημαντικότερα σύνολα πνευστών τόσο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Vassilikos: Τραγούδι
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: Ενορχηστρώσεις - Πιάνο
Δημήτρης Γκόγκας: Τρομπέτα
Φάνης Βερνίκος: Τρομπέτα
Γιάννης Γούναρης: Γαλλικό Κόρνο
Σπύρος Βέργης: Τρομπόνι
Μενέλαος Μωραϊτης: Τούμπα
Γιώργος Βουδαντάς: Επιμέλεια ήχου

Επιμέλεια Παραγωγής: Menta ART Events

Δελτίου Τύπου

  • SHARE
  • TWEET