Αποχώρησε ο Tommy Karevik από τους Seventh Wonder

Διαβάστε την μακροσκελή ανακοίνωση του frontman

14/06/2023 @ 15:19

Ο Tommy Karevik με μακροσκελή του ανακοίνωση αποκάλυψε την αποχώρησή του από τους Seventh Wonder.

O 41 ετών frontman, που επίσης διατελεί και τραγουδιστής των σπουδαίων Kamelot εδώ και μια δεκαετία, ήταν μέλος του σουηδικού progressive metal σχήματος από το 2005, αναλαμβάνοντας τα φωνητικά σε όλους τους δίσκους τους πλην του ντεμπούτου τους, "Become".

Ο πιο πρόσφατος δίσκος της μπάντας ήταν το περσινό ποιοτικό "Τhe Testament", ενώ υπενθυμίζεται πως οι Kamelot εμφανίστηκαν στην Αθήνα τον προηγούμενο μήνα.

Στην εκτενή του τοποθέτηση, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο μουσικός, αφού εξέφρασε την αγάπη και την εκτίμησή του προς το συγκρότημα και την καλλιτεχνική του παρακαταθήκη όπως και τα πεπραγμένα τους, εξήγησε πως η αιτία πίσω από την επιλογή του να αποχωρήσει σχετίζεται με την ανάγκη και το πείσμα του να εξελιχθεί και να προχωρήσει δημιουργικά, θεωρώντας πως έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στο σχήμα.

Οι Seventh Wonder με τη σειρά τους, κινήθηκαν σε ανάλογο κλίμα, ευχαριστώντας τον Karevik για τη συνεισφορά του, και δηλώνοντας πως τα εναπομείναντα μέλη θα παραμείνουν προσηλωμένα στις ανάγκες του σχήματος.

  • SHARE
  • TWEET